09:10 ч.

09.11.17

1 мин.

0

0

0

Депутатите продължават с Бюджет 2018

от редактор |

Депутатите продължават с Бюджет 2018

Ще разглеждат разходите по министерства


Депутатите продължават с разглеждането на държавния бюджет за догодина. Там се залагат разходите по министерства. За издръжка на държавните служители се отделят 700 млн. лв. повече.


За учителски заплати през 2018 г. са предвидени 330 млн. повече, което ще позволи ръст на доходите с 15%, но увеличението на заплатата на всеки преподавател зависи от работата му.


Допълнителните пари са заплати в армията ще са 100 млн. лв.


В системата на МВР ще се насочат 60 млн. лв. за ръст на доходите, което би означавало около 5% по-високи заплати за полицаи и пожарникари. Заради това и полицаите излязоха на протести.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент