08:30 ч.

06.10.17

1 мин.

0

10

0

Депутат от ДПС обвини Велчев в ксенофобия

от редактор |

Депутат от ДПС обвини Велчев в ксенофобия

Депутатите от ДПС са обидени от изказване на Красимир Велчев от ГЕРБ, който е председател на комисията по вероизповедания, обяви bTV народният представител от партията Хайри Сайдъков.


По думите му става въпрос за език на ксенофобия и краен национализъм. Това звучало от изказване на Велчев по време на дебат по предложения на ДПС за нова категория реабилитирани лица – ранените при мирни протести. По думите на депутата от ГЕРБ изплащането на еднократна сума и пенсии за тези хора и наследниците им ни връща във времето на привилегиите за активните борци.


Според Сайдъков председателят на комисията по вероизповеданията си е позволил да дели хората на "наши" и "ваши". Депутатите от ДПС ще се върнат в комисията, ако ГЕРБ оттегли Красимир Велчев като председател, уточни той.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 23:52 · 19.04.2018
на това се казва вълци в овчи кожи.
РАДЕВ · 08:40 · 04.03.2018
ПЪРВО ДА ПЛАТЯТ НАЕМ ЗА 500 ГОДИНИ
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент