Чакат Клисарова на Бузлуджа

Чакат Клисарова на Бузлуджа  | StandartNews.com

БСП издига собственик на 4 самолета в Плевен

Образователният министър от кабинета "Орешарски" проф. д-р Анелия Клисарова ще се включи в традиционния събор на социалистите на Бузлуджа. Над 15 хиляди социалисти и симпатизанти на БСП от цялата страна ще се съберат на Историческа поляна на връх Бузлуджа за традиционния събор на левицата по случай 124 г. от създаването на партията. Запознати припомниха, че Клисарова е номинирана за кмет на Варна от неправителствени организации, но градската организация на БСП застана категорично зад нея.

"Смятам, че в момента Варна има нужда от надпартиен кмет, от личност, която може да обедини както хората, така и гражданските и неправителствени организации и политически партии", каза лидерът на БСП-Варна Борислав Гуцанов.

Междувременно в Плевен собственикът на 4 самолета и летище за лека авиация Антон Георгиев е стратегическата номинация на БСП за кмет на Плевен. На предстоящия вот 47-годишният бизнесмен ще бъде втори в листата за съветници след председателя на червените Цветко Цветков.

Георгиев е елемент от новата коалиционна формация на БСП с Тракийските дружества на Красимир Премянов. Той оглавява плевенската структура. Има успешен бизнес с фирмата си за климатици "Полюс ТМ" и е съсобственик на летището край с. Бохот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай