Чакърдъкова: Имам по-важна работа от пеенето

Чакърдъкова: Имам по-важна работа от пеенето | StandartNews.com

Благоевград. Сега имам по-важна работа от пеенето. Време за пеене винаги ще има. Но на 5 октомври на моите сънародници им предстои много важен избор. А аз имам много работа да върша и много да дам. Чувствма се като будител, а не като кандидат за народен представител.

Това каза народната певица Николина Чакърдъкова в петък на пресконференция в Благоевград при представянето на листата за депутати на АБВ в Пиринския край. Тя е нейн водач, а в списъка с кандидатите 27% са до 35-г. възраст, 68% от всички тях са с висше образование. Чакърдъкова уточни, че е наясно каква крачка прави с влизането си в политиката.

„Страната ни има нужда от мен. В АБВ жадуваме и ще работим с всички сили за промяната. В момента полагаме здрави основи за една красива къща и търсим строителите, за да я построим здрава и да живеем щастливо в нея", каза още Чакърдъкова.

Според нея проблемът е, че управляващите не правят нищо, за да променят нещата към по-добро за хората, за избирателите. „Бойко Борисов е хубав, мъж, повечето жени ще го кажат. Но ние няма да спим с него. Неговата работа, а и на останалите, е да осигурят по-добри бъднини за България", допълни тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай