Бюлетините от Костинброд са естествен брак, твърди Цачева

Бюлетините от Костинброд са естествен брак, твърди Цачева | StandartNews.com

София. "Защо до момента никой не дава отговор на въпроса, кога са отпечатани бюлетините? Това, което има като факти, се установява, че това е естествен брак. Това, което прокуратурата изнесе до момента, звучи неубедително от юридическа гледна точка". Това каза Цецка Цачева в предаването „Тази неделя" по повод скандалните 350 000 бюлетини в Костинброд.

В ефира на бТВ Цачева обясни, че твърденията на прокуратурата за това, че въпросните бюлетините от "Мултипринт" са действителни, не са верни.

"И какво от това?". Така Цачева отговори твърденията, че собственикът на печатницата в Костинброд е общински съветник от ГЕРБ.

„Инсинуацията с бюлетините в Костинброд, която доведе голяма част от българските граждани в недоумение какво се случва, е причина за този резултат на изборите", обясни Цачева. Тя каза още, че българските медии са разклатили доверието на гражданите у партията и даде пример с деня на вота. Тогава в много избирателни секции е имало вестници с негативни статии и обвинения срещу ПП ГЕРБ.

Цецка Цачева бе категорична, че бъдещият кабинет ще бъде оглавяван от Бойко Борисов. В него ще намерят място още Лиляна Павлова, Делян Добрев и Томислав Дончев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай