БСП внася самостоятелен вот на недоверие

БСП внася самостоятелен вот на недоверие | StandartNews.com

„На съвместно заседание на Изпълнителното бюро на БСП и на ръководството на парламентарната ни група, взехме решение за внасяне на вот на недоверие срещу правителството на Бойко Борисов на тема „Сигурност". Това каза на пресконференция в централата на партията зам.-председателят на ПГ на „БСП за България" Драгомир Стойнев, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Той добави, че надали ще има изненада сред българското общество за темата на вота. „Това, което се случва през последните дни и месеци, минава всякакви граници и хората не се чувстват сигурни в страната си", обясни той.

„Вотът ще бъде внесен самостоятелно и се надяваме на успех. Хората смятат, че не може да се живее в държава, в която се разстрелват данъчни инспектори, бизнесмен от Търново намира смъртта си в центъра на София, през летището влизат непроверени граждани, а искаме да сме член на Шенген. А случаят в Ботевград показа, че правителството не е способно да гарантира сигурността на гражданите в България", каза още Драгомир Стойнев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай