БСП пуска "летящи чети" за референдума

БСП пуска "летящи чети" за референдума | StandartNews.com

София. Соцлидерът Сергей Станишев изненадващо привика всички депутати на заседание час след началото заседанието на парламента. Всички до един напуснаха пленарната зала и се отзоваха на депешата на председателя. Но още в кулоарите чуха от него: "Стегнете се за референдума!"

Редовната сбирка на соцдепутатите била във вторник вечерта. Депутатите обаче се разсеяли с темата за нов конституционен съдия и референдума останал на заден план. Станишев не останал доволен от своите, отново им припомнил, че БСП няма да номинира магистрат за Конституционния съд и в сряда поставил ултиматум: "Две седмици искам силна кампания! Изкарайте хората да гласуват "за" на референдума".

31 "летящи групи" съставени от депутати, кметове и червени шефове трябва да покрият максимален брой избиратели, и то с метода "от врата на врата". "Според резултатите в регионите ще правим листите", отсякъл директно ключов негов заместник. След два дни от Инициативния комитет за "Белене" пускат и телевизионен клип по темата. Видеото е разделено на няколко части, забавно е и звучи свежо, коментираха пиар-експерти, гледали вече суровия вариант. Изработването на клипа струвало 5 000 лв., а млад, но известен актьор играел главната роля. Снощи Станишев участва в публична лекция за "Белене" във ВИАС с Янаки Стоилов и Румен Овчаров. А от днес червените експерти започват агитационна совалка из страната. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай