09:20 ч.

20.05.13

1 мин.

2864

11

1

Бриго Аспарухов: Не трябва да се бърза с правителството

от Силвия Пенчева |

Бриго Аспарухов: Не трябва да се бърза с правителството
Снимка: БулФото

София. Трябва да се прояви разумност и да не се бърза със съставянето на правителство, призова бившият шеф на разузнаването Бриго Аспарухов в ефира на Нова телевизия. „Бързата кучка, сляпа ги ражда", обобщи Аспарухов и добави, че според него евентуални опити за съставяне на коалиционно управление би било погрешно, както е доказал опитът.


Според него Сергей Станишев е подготвен млад човек и може да участва в правителство, а Волен Сидеров „израства всеки ден и мисли като политик".


„Обществото ни е изключително разделено. В него цари изпепеляваща омраза. Част от бедата е, че в нашата държава няма утвърдени политици. Те се сменят като носни кърпи", коментира още Аспарухов. Той коментира и засилената охрана на главния прокурор Сотир Цацаров, от каквата според него нямало нужда.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:43 · 20.05.2013
"Обществото ни е изключително разделено. В него цари изпепеляваща омраза." - ТОВА ГО НАСАДИХА ГЕРБ....БЯХМЕ ТРЪГНАЛИ НАПРЕД....
Потребител · 13:12 · 20.05.2013
@Потребител ..към светлото социалистическо бъдеще ли ?
един · 11:09 · 20.05.2013
Абе ей, ченге червено, единственото за което е готов Станишев е да разединява нацията и да насьсква червените грипове срещу другите бьлгари! Тоя мрьсник трябва да бьде публично линчуван, заедно с цялата си свита нагли партагейносета.
Потребител · 10:41 · 20.05.2013
Искаме съд за оня кретен, който каза, че още серем в дворския клозет. БСП/ДПС и Атака, както и
политическите трупове Костов, Пръмова, Петков и т.н. серяха ‘модерно” чрез българските “НЕЗАВИСИМИ” медии, а до тях над дупката пъшкаше прокуратурата начело с Цацата.
Потребител · 10:17 · 20.05.2013
Ало редакцията , този какъв се явява и кой е гласувал за него та всеки ден му давате мнението. За колко се продадохте за да давате глас само на стари комунистически кадри мненията, това време мина преди 23 години .
Потребител · 10:28 · 20.05.2013
@Потребител БГ-Послeдниа комунистичeски кeнeф в Европа
Потребител · 10:04 · 20.05.2013
А бе то много си смениха имената напоследък:
Сталинка стана Кристалина
Бригадир стана Бриго
Пръмова стана Кунева
леле колко мераклии за нещо по-така!
Потребител · 11:14 · 20.05.2013
@Потребител ЗАЯКОВ ЗАЩО ПРОПУСКАШ?
Георги Пирински (Заяков) е изгонен от американските власти..заедно със семейството си заради комунистическа дейност.
Георги Пирински (старши) (с истинска фамилия Заяков) е български комунистически и профсъюзен деец.
През 1923 г. той е изпратен от Коминтерна в САЩ, където остава до 1951 г. Там той е бил функционер на МАНС (Македоно-американски народен съюз) - организация на македонски емигранти, която има за цел обединението на Македония в „независима държава на македонски славяни, албанци, евреи, турци и аромъни“.
Потребител · 10:01 · 20.05.2013
И тоя напусна бърлогатата си и се рзсмърдя. Аман от плъхове. Ето и неговият откровен съвет:
Момата - премиер и министър на морала
Болен - вицепремиер, министър на грижите за шизо франиците и дружбата със СССР
Местан - вицепремиер и външен министър със задачата укрепване на дружбата с ХИЗБОЛА и АЛ-КАИДА.
Потребител · 09:59 · 20.05.2013
Алоооо, редакцията....И от къде на къде се сетихте за него? За нещо умно, ценностно и образователно все няма време, ....рекламите все ви притискат, ....все ви изтича времето....е, те за това изтече времето на България!!!
Потребител · 09:32 · 20.05.2013
Името по документи на този човек е БРИГАДИР! Защо го назовавате с това Бриго? Или дори самия той се срамува от името си?Е, вярно е, името говори достатъчно! Само не сме епохата на бригадите, за да ни дават съвети все същите червени ченгета!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент