16:24 ч.

07.02.13

4 мин.

7819

89

1

Бойко за "Буда": Последни издихания на мафията (обновена)

от Стандарт Нюз |

Бойко за "Буда": Последни издихания на мафията  (обновена)
Снимка: Виктор Леви

Брюксел. Премиерът Бойко Борисов нарече оповестяването на новите документи по делото "Буда" "целенасочена кампания" и "последни издихания на мафията, организираната престъпност и техните политически покровители".


В Брюксел пред кореспондента на БНР той заяви: „Сега сме 2013 година, говорят за 1996 година. БСП и ДПС са били толкова пъти на власт, ако те са имали и са знаели, и тези хора са били живи, защо не са го казали? Факт е, че най-големите доказани полицейски служби в света, не само са ме награждавали с ордени и медали, а в последните дни, ако щете дори всички с аплодисменти говорят за действията на службите, които аз реално ръководя и съм ръководил преди пет години. Нито една лъжа от всичко това, което се тиражира, ако имаше повтарям 0,0001% истина, те отдавна да са ме размазали при тази ярост, с която и виждате комбинации, които непрекъснато използват. Просто чакаха Спасов да умре, за да може да няма виновен, на практика. А той допреди един месец човека, Бог да го прости, е бил жив. Какви ги е забъркал или как, ще си ги отнесе тайните в гроба. Безспорно всички, които са се занимавали през този период с нас, „Ипон” дори имаше статии във вестници, беше второто НСО, защото ние се занимавахме с политически фигури”, каза Борисов.

Той посочи Зюганов, Ришков, Тодор Живков, по митингите, а след това идването на царя. „За идването на царя, ако проверите на Кеворк Кеворкян интервюто коя година е, ще видите откога се заговори. Те имаха контакти с мен, че като дойде за пред своите политически действия, ще работи с нашата охранителна фирма. Няма по-добър начин да следиш движението на подобни лица и кой се среща с тях, от това да контролираш шофьора и охраната, в случая. Защото представяте ли си какъв скандал щеше да е в момента и как щяха да се обясняват и сини, и червени, ако в единия случай са разследвали, по-точно наблюдавали, политически своите опоненти или примерно, когато дойде царят”, допълни премиерът.

По думите му сега се крият под глупостите си, които са сътворили тогава. „Защото нито една от тези информации нито е доказана, нито е вярна, нито, ако е имало, повтарям, една частичка истина от това, досега да не е излязла на бял свят. Повтарям, колко години бяха на власт? Ако е имало, то да са го направили. Ние завършваме премиерския си мандат – от Лондон до Белия дом, от Париж до Брюксел, навсякъде хората са ни оценили. Просто това им е последното издихание на мафията и на организираната престъпност, и техните политически покровители. И цялата им схема, която в момента искат да ни закачат”, категоричен е Борисов.


За участието на "Хизбула" в атентата в Бургас


При пристигането си за Европейския съвет в Брюксел Борисов поясни, че не се предвиждат обсъждания по темата за атентата в Бургас и участието на "Хизбула", но че ако му бъде поискана информация е готов да я даде на колегите си.


"Ако съветът поиска да ги информирам, ще ги информирам, разбира се. Иначе това си е наше вътрешно разследване. Това, което имахме като данни, ние сме го обявили чрез вътрешния министър. Както винаги съм казвал, и колко месеци оттогава, трябваше да се съберат достатъчно доказателства, за да може да се говори със степен на вероятност”, каза Борисов.

Той допълни, че в това отношение страната ни разчита много на ливанското правителство, на Канада, на Австралия, на всички, през които по един или друг начин въпросните лица са минали, стояли там, идвали в България, сменяли паспорти. „Брънката, която ми липсваше на мен, беше третият човек. ДНК-то му върху шофьорската книжка на един от извършителите ми даде основание да позволя вече с определена степен на вероятност да се съобщи информацията, която и вие самите настоявахте месеци наред да разберете. Сега Дейвид Камерън искал среща с мен и други колеги. Ако ги интересува, ще ги запозная”, посочи Борисов.

„Аз и в Белия дом, и в Лондон в присъствието на Дейвид Камерън и на американския президент съм казвал, че докато няма доказателства, които да могат по добър начин да показват цялата схема на движение, не бих коментирал дори”, допълни премиерът Бойко Борисов.


За бюджета на ЕС


Относно бюджета на ЕС за 2014-2020 Борисов коментира, че целта ни е да получим малко повече от това, което досега усвояваме от фондовете.

Бихме желали да бъдем включени и в програмите за справяне с младежката безработица, да бъде подпомогната по-нататъшната дейност по АЕЦ "Козлодуй", допълни премиерът. Той отбеляза, че България е финансово дисципилинирана държава и това го е изстрадал българският народ.

Парите, които страната усвоява от европейските фондове, отиват за инфраструктура, екология, административен капацитет. През България преминават пет основни транспортни коридора, това засяга всички държави в ЕС, това е средство за свързването на Европа с Азия, допълни Бойко Борисов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

rimuski · 00:07 · 09.02.2013
Here is a great site for all of us who are lazy and who spend the whole day in front of the computer. For every advertisement that you watch, you get paid 1 cent. Registration on this site is free, payment is secure and the whole „job“ takes 3-5 minutes a day. You can register here:

http://www.clixsense.com/?4986151
Потребител · 11:26 · 08.02.2013
Хвалипръцкото,забрави, че не е полицай,а пожарникар.
Потребител · 11:19 · 08.02.2013
такъв ръководител на нацията не е имало от 23 години.ВСИЧКИ ВОДАЧИ В ЕВРОСЪЮЗА И САЩ ТЕ ОДОБРЯВАТ ЕДИНСТВЕНО КРЕМЪЛ И ЧЕРВЕНИТЕ С ДПС СА ПРОТИВ ,ЗАЩО СЕ ПИТА ,ЗА ДА ПРИКРИЯТ КРАЖБИ И ЗЛОУПОТРЕБИТЕ КОЙТО СА ВЪРШИЛИ Е ОДГОВОРА .С БОРИСОВ НАПРЕД И СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ.
Потребител · 17:35 · 08.02.2013
@Потребител и да ти е хак безпаричието до девето коляно
Потребител · 11:15 · 08.02.2013
НЕ КОМИСИЯ ЗА БУДА А КОМИСИЯ ЗА МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ И ДПС .ТАКАВА КОМИСИЯ ТРЯБВА НА БГ. ЗА ДА ИЗЛЕЗЕ ПОМИЯТА КОЯТО СТЕ ЗАБЪРКАЛИ .НАСТЪПИ ВИ БОРИСОВ ПО МАЗОЛА И СЕ АКТИВИРАХТЕ ЧЕРВЕНА СВЛОЧ.
Потребител · 11:11 · 08.02.2013
ДАВАЙ СМЕЛО БОРИСОВ ,УНИЩОЖИ МАФИЯТА ,КАТО ГИ ПРИТИСКАШ СЪС ЗАКОНИ ,ЕДИН ПО ЕДИН ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ОТ БГ.КАТО БЕГАЛЕЕВИТЕ ОТ ДУПНИЦА ,А ЧЕРВЕНИТЕ ХМЕРИ В ПАНДИЗА.Р.ОВЧ ДА ВЪРНЕ ДВАТА МИЛИАРДА ОТКРАДНАТИ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА.
Потребител · 17:36 · 08.02.2013
@Потребител ще ти се,до девето коляно с него да изчезнете дано
Потребител · 11:00 · 08.02.2013
Комунистите са "изметени" до дъно от всички културни страни в Европа и се рзвъждат в страни като Куба, Вевнецуела, Северна Корея. За съжаление И У НАС! И кой ни е виновен? Ние! все още се намират прости хора с промити мозъци, които да вървят за ръчичка към урните и да пускат червена бюлетина. Но на всяко нещо има край. Ще победим ортново на изборите и тогава комунизма ще издъхне от болестта "Липса на кокал за глозгане"
пепе · 10:56 · 08.02.2013
Някога коментарите в Стандарт бяха на ниво. Изведнъж, като наближиха изборите и се появиха червените мутри-мафиоти и започнаха да бълват "цинична литература", от която дори писачите на чалга биха се засрамили. Само че, комуняга не знае какво е СРАМ, СЪВЕСТ, ПАТРИОТИЗЪМ. Той е НАГЪЛ, ПОДЪЛ, ИНТРИГАНТ и ЛЪЖЕЦ! Комунистът е терорист(св.Неделя), предател(повикаха съветската армия за да дойдат на власт), по-жесток от фашистите(в кой фашистки лагер е имало свине, които са ръфали месата на още полуживите политически жертви).
Потребител · 17:37 · 08.02.2013
@пепе и те па едни будисти не мафиоти,опс да,бе,направо убийци са си-153???????????или и ти не знаеш,мухльо,да прощава будизма
Гергьовец · 10:35 · 08.02.2013
Странно е как лека-полека скандалът Буда се покрива... Вече започнахме да вярваме, че наистина Борко е ръка за ръка с престъпността.
Потребител · 08:57 · 08.02.2013
Последни издихания на мафията - на Бойковата мафия. ГЕРБ +БСП = на БКП.
Потребител · 06:56 · 08.02.2013
Попитайте Танов за скандала с вербовката на Бойко.Той като "експерт"-агент,не може да няма мнение по въпроса.Всички възлови постове се заемат от агенти.Като почнеш от Премиера,и стигнеш до ДАНС и Митниците.Много удобно и необходимо,ама за кой???
Потребител · 21:18 · 07.02.2013
издъхваш,пич,ама ша тьоглиш,да ти ....
Потребител · 21:00 · 07.02.2013
Боѝко ти си Велик ,ние сме със теп ,мачкаѝ наред.
Потребител · 19:49 · 07.02.2013
значи пак БАРДАК ще се прави ама с чистоплътни курви..хахахаа ахмаци
Потребител · 19:38 · 07.02.2013
http://kaban.tv/archive/ren/2013-01-29/575432..БКП/БСП е партия от престъпници и трябва да бъде съдена за това
Потребител · 19:26 · 07.02.2013
Нека да кажат БСП едно време как Живков подписа смъртните присъди на 149 затворника,във врачанският затвор,и на 4 минута са били разстреляни като кучита,и дадени на прасетата,и сее пазело в тайна цели 40 год.И после убийците и те били разстреляни в гората и там погребани за да няма свидетели.Не искаме такива герои повече в политиката мерси сме повече.Когато чуя комонист това означава най голямо предателство и омразата е в тях.
Потребител · 19:33 · 07.02.2013
@Потребител Най вероятно лъжеш фашизоидна мутро.
Потребител · 19:47 · 07.02.2013
@Потребител Ало, има още живи свидетели на случилото се в лагерите и затворите. При Росен Петров, внучката на полковник Дрангов го заяви на всеослушание. А колко още има като нея. БСП/БКП е престъпна партия и трябва да бъде съдена. Тогава всичко ще излезе наяве. ИСТИНАТА, така или иначе ще види бял свят. Самият ти може да си наследник на някой мародер, който е убивал в лагерите. Ако е така, няма да ти се размине.
Потребител · 11:04 · 08.02.2013
@Потребител А ТИ КОМУНИСТИЧЕСКО ЛЕКЕ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ НЮРНБЕРГСКИЯ ТРИБУНАЛ ИЗДАВА 14 СМЪРТНИ ПРИСЪДИ НА ВИШИ ФАШИСТКИ ФУНКЦИОНЕРИ А ТАКА НАРЕЧЕНИЯ /НАРОДЕН СЪД/КОМУНИСТИТЕ ОСЪЖДАТ НА СМЪРТ 2730 ДУШИ ,ЦВЕТЪ НА НАЦИЯТА А.ТОВА ЯСНО ЛИ ТИ Е ЛЕКЕ,ИЛИ ИСКАШ ОЩЕ ДА ЛАПАШ КОПЕЛДАК.С БОРИСОВ НАПРЕД.С ТЕБ СМЕ БОРИСОВ.НЕ ИМ ДАВАЙ ДА ДИШАТ.
Потребител · 19:36 · 07.02.2013
@Потребител Те това могат само герберчетата - само да лъжат , хулят и очернят . Дори тези които гласуваха за тях преди , вече ги мразят и се отказват от тяхната демагогия.
Потребител · 19:51 · 07.02.2013
@Потребител Нека да минат изборите, тогава ще видим кой кого мрази? Народът, не ГЕРБ, ще ви бие такъв ШУТ, че няма да можете да се опомните през следващите 4 години. Вие можете да вземете властта само с оръжие и измама. Направите ли го, няма да си намерите място в България. И няма да ни интересуват нито ГЕРБ, нито спазването на законите...
Потребител · 21:17 · 07.02.2013
@Потребител естествено,ще ги мразя до дупка,до девето коляно,това,което ми причиниха докато живея няма да им простя
Потребител · 21:15 · 07.02.2013
@Потребител а поръчковите 153-неразкрити????????????
Потребител · 19:26 · 07.02.2013
Заради тоя национален предател вече сме мишена за Иран и Хисбула...не Буда, Юда е той!
Потребител · 19:41 · 07.02.2013
@Потребител По-скоро сме мишена на БСП. Нали заеха страната на Хизбула, така че ако гръмне бомба някъде най-вероятно е червена!
Потребител · 21:19 · 07.02.2013
@Потребител червен ти е задника,плужек,като не сме влюбени в гроб и сме червени,така ли???????просташка партия сте и това си е
Потребител · 19:56 · 07.02.2013
@Потребител За такива като тебе, не ми е жал. Да ви требят, само замърсявате земята. Лошото е, че ще пострадат и невинни хора.
Потребител · 19:12 · 07.02.2013
" Магистрала " - път за джипове ,който води от Софийския офис на чорбаджията до незаконно придобития му имот на морето!
Потребител · 20:01 · 07.02.2013
@Потребител И на тая Магистрала работят КУРВИ като тебе за да обслужват такива като мене. Ха-ха-ха. Рече Бай Тошо.
Потребител · 19:10 · 07.02.2013
Давай Бойко само така мафията сама ще изчезне от бг,като Цацаров им лепне сега по 20 god и давидиш един няма да остане в БГ,товае спасението от БГ мафията.Само Бойко Борисов.Само ГЕРБ.иДАТ СТРАШНИ ВРЕМЕНА ЗА БГ МАФИЯТА УЖАС.ДАВАЙ БОЙКО С ПЪЛНА ГАЗ ТЕ ОТ ХУБАВО НЕ РАЗБИРАТ ХЕМ ВИЖДАТ ЧЕ ЦЕЛИЯТ ЖИВОТ ИМ Е ОЦАПАН И ХЕМ ПАК СЪС ТЕБ СЕ ЗАЯЖДАТ ОХ БАНЯ ОХ КЕФ.МНОГО МИСЕ БЪРЗА ДЪГИ НАВЪРЖЯТ НА ЕДНА ВЕРИГА И ДЪГИ РАЗКАРВАТ ИЗ ГРАДОВЕТЕ НА БГ.
Потребител · 19:03 · 07.02.2013
Бойко пак се накичи с лаврите от работата на стотиците специалисти от службите!
Освен това стана ясно какво е целия свят за него-Франция и САЩ!Само не е ясно той какво търсеше в Белия дом,защото рангът му по протокол трябва да бъде президент за да отиде там!Ясно е на кого слугува!И още по-ясно е г-н Плевнелиев каква роля играе.Всъщност има ли нужда България от президент?
Бивола · 18:53 · 07.02.2013
Ченгесарко мутренския номер да се атакува с лъжи е типично за Буда. Нима си мисли че със сикаджзийските си номера може да ни заблуди?! Единственото чисто нещо в тоя субект е насрания му заднис.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай
ПредишнаСтраница 1 от 2Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент