Бойко без болничен след операцията

Бойко без болничен след операцията | StandartNews.com

Чувствам се добре, няма да променям предварителната си програма. Това каза премиерът Бойко Борисов пред "Стандарт". В събота той претърпя операция по спешност заради скъсан менискус. Министър-председателят буквално е поставил ултиматум на лекарите от "Софиямед" да го вдигнат на крака за часове.

На 4 март Борисов ще ръководи заседанието на Министерски съвет. Предстоят му и срещи с президента на Азербайджан Илхам Алиев и първата дама на страната Мехрибан Алиева, както и с шефа на ФБР Джеймс Коми. С президента на Азербайджан премиерът ще разговаря за газовия хъб и създаването на Европейски енергиен съюз. Очаква се по време на визитата двамата да коментират и интереса на азербайджанската държавна газова компания SOCAR за инвестиции у нас.

Присъствието на първата дама на Азербайджан у нас се свързва със световноизвестната й фондация за подкрепа на културно-историческото наследство. От години Алиева е посланик на добра воля към ЮНЕСКО. По предварителна информация твърде вероятно е Алиева да подкрепи изграждането на хълма Трапезица в старата столица Велико Търново. Премиерът ще промотира пред Алиева ключови за археологията и културата обекти у нас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай