Борисов: Защо да не си изберем жена за президент?

Борисов: Защо да не си изберем жена за президент? | StandartNews.com

София. Сега като ви слушам и като ви гледам с интерес към президентските избори, си мисля, защо не се напънем и не сложим за президентските избори една жена президент. Имаме достатъчно фигури, които можем да обсъждаме. Това заяви премиерът Бойко Борисов в своето приветствие до участниците в Общото събрание на "Жени-ГЕРБ" в НДК, съобщи БГНЕС.

"Благодаря на тези партии, които с нас участват в управлението, защото само това, което направихме досега си струваше", каза той и даде пример с връщането на средствата от еврофондовете, както и получаването на парите на граждани от Корпоративна търговска банка.

"Влизам в ролята и на другите партии, трудно е, но всички сме си дали сметка, че това е добрият вариант, не е идеалният, но е за добро за страната, посочи премиерът. Сега управленската програма сме я раздали на другите партии и до сряда е добре да стане, поели сме я като ангажимент", каза още Борисов.

Тези, които ги организират протестите за БДЖ, те са в историята, те са още в партизанското движение, коментира премиерът. "Понеже не виждат колко не могат - влагайте разбиране, влагайте добрина, поучи се от мен. И какво им е, как мислиш, като цяла Европа застана зад България - пуснаха ни всички фондове, няма и да загубим пари. Как да излязат, какво да кажат? Събориха банки, милиарди разплащаме сега за техните вересии, какво да кажат? Дадохме коледни надбавки, вдигнахме възрастта, какво да кажат - само за един месец", продължи той.

Борисов обеща, че убийствата, станали в началото на годината, ще бъдат разкрити от новата седмица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай