Борисов: Залогът ни е държавата

Борисов: Залогът ни е държавата | StandartNews.com

Залогът ни е държавата. Дърпам непрекъснато юздите на партията да бъде по-смирена. Ако не е това, другото са нови избори.

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на влизане в Народното събрание.

"Аз съм за мир, аз съм за стабилност", заяви Борисов. "Аз никога няма да наруша първи добрия тон", увери Борисов по отношение на взаимоотношенията в коалицията.

"Надявам се всички да сме си взели поука имаме в момента ситуация в света, която е най-меко казано тревожна. Трябва да бъдем умна нация, да се консолидираме. Стабилността за Европа минава през Балканите. Ако сме умни политици, може да направим много. Защото Европа я е страх", заяви още Борисов.

По думите му може да сме не само мост, може да сме стабилизиращият фактор

"Модерната дума хейтене е по цял ден, а хората очакват да им се случи нещо хубаво днес да го пипнат да го усетят. Трябва да бъдем разумни, внимателни и работливи 24 часа в денонощието. Надявам се всички колеги да го направят, за разлика от Турция аз си дадох оставката и му дадох да управляват. Имаме добър екип, ако щете и опозицията ни е стабилизирана", каза още той и допълни, че са демонстрирали висшата форма на демокрация.

С нищо не се опитвам да провокирам, непрекъснато дърпам юздите на партията да са по смирени. Герджиков брои дните, в началото му харесваше, ама сега видя какво е ", каза още Борисов.

Винаги съм бил балансиран, освен ако не ме дърпат за опашката. Винаги трябва да си мислят какво следва след това. Нека не си играем със съдбините на хората. Виждате, че народът веднага наказва, когато се премине границата", завърши той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай