Борисов видя внучето си за първи път

Борисов видя внучето си за първи път | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов сподели в интервю пред агенция ПИК, че вече е видял внучето си. И дори снощи са му гостували за мача от полуфинала на Шампионска лига дъщеря му Венета, половинката й и бебчето. На въпрос "Какво е чувството да си дядо?", Борисов отговаря: "Съзнаваш, че вече си остарял и, че не ти е времето да ходиш да риташ топка. Или най-малкото ще ходиш с внучето да риташ. Щастлив съм най-вече, че майка му е добре и е весела. Много му се радва и всичко е наред. Знаете, че ми беше притеснено".

В отговор какво ще пожелае на внучето си, в каква България да живее, министър-председателят казва:"Ще се вози на метро, ще види какво е построил дядо му – църкви, манастири, магистрали, жп линии, пречиствателни станции, музеи... Ще вика: Ей, не може да боядисате това, което дядо ми е построил. Другото си заминава, а построеното остава".

На въпрос дали гледа мачове със зетя си, Борисов споделя: "Не ми е зет още. Няма сватба, живеят си заедно и не им се меся. Затова не го наричам зет".

Премиерът обаче е категоричен, че половинката на дъщеря му трябва да е фен на неговия отбор: "Няма права. Да дойде и да вика за друг отбор като е вкъщи, това няма как да го допусна, какъвто и да е". "Добре са и се уважават. Прави ми впечатление, че много добре се грижи за Венета. Малко съм особен в тази сфера и не съм еталон за подражание", казва още за семейството на дъщеря си Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай