Борисов: Трябва да се борим за родината си (ОБНОВЕНА)

Не мислете за коалиции, четете историята и вижте какво се случва в света, каза лидерът на ГЕРБ на актива

Борисов: Трябва да се борим за родината си (ОБНОВЕНА) | StandartNews.com

Не разчитайте на каквато и да било политическа толерантност. Те (БСП) играят подло, лъжливо и целенасочено срещу нас и то с всичките си сателити около тях, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на актива на партията и продължи: "Предстои време, в което трябда да се борим за родината си, за да не я разбият, защото светът е толкова труден... Но след изборите в Германия и Италия може еврофондовете да ги няма, тогава трябва да се оправяме сами. Дано всичко мине наред в Европа, но вижте какво става в света, четете историята, дано ЕС остане цял. Но въпреки всичко ние не може да си ползовилим да сме слаби. Не мислете за коалиции, и вляво, и в дясно всички си мислят, че ги искаме, но са 10 години назад във връмето. А ние вече имаме много отговорности, какво ли не се случи докато бяхме на власт...", каза още Борисов и нареди на актива: "Всеки ден трябва да сте при хората, да знаят те какво се случва, очи в очи ги гледайте". 

"На всяка лъжа отговоряйте с факти, казвайте истината на хората", каза още Бойко Борисов на актива на ГЕРБ и отново се върна към атаката на БСП: „Сиреч, тази е истинската същност да БСП, да руши, да взривява линии, да взривява църкви. Сега се кръстят и целуват патриарха. Тяхната метаморфоза е чудовищна". 

ГЕРБ се разграничиха от фалшивата новина, че щели да организират протест срещу новия президент Румен Радев. Това подчертаха и Бойко Борисов, и Цветан Цветанов.

"Първосигнално реагирам на всяка новина - за днес излезе, че ще правим майдан срещу Радев. Ние излязохме и му стиснахме ръката, може да има провокатори, но на основните партии не им минават такива мисли преаз главата Какъв майдан ще правим!", удиви се още Бойко Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай