Борисов: Работещите са локомотивът на икономиката

Борисов: Работещите са локомотивът на икономиката | StandartNews.com

Няма успешна държава без икономически постижения и добро образование. Развитата икономика и образованата нация са национални приоритети, за които ще работим неуморно.

Това заявява лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в поздравителен адрес по случай 1 май - Ден на труда.

Той казва още, че се обръща към работещите българи с уважение и благодарност и поема ангажимент за сериозна държавна подкрепа към бизнеса и активните граждани.

Текстът на поздравителния адрес:

Уважаеми сънародници,

Поздравявам Ви по случай Деня на труда. Обръщам се към Вас с пожелание за здраве, силна воля и успех. Няма успешна държава без икономически постижения и добро образование. Развитата икономика и образованата нация са национални приоритети, за които ще работим неуморно. На последните парламентарни избори ГЕРБ бе подкрепена от 43% от хората с висше образование в страната, над 58% от избирателите ни са български граждани в активна възраст – между 31 и 60 години.

ГЕРБ е партията на младите хора - 32 % от младото поколение ни се довериха. Мнозинството от сънародниците ни, които живеят в чужбина, също избраха ГЕРБ. За нас това е голяма чест и голяма отговорност. Вярвам, че заедно ще изградим бъдещето на България като страна със стабилна и работеща икономикa и ще осигурим по-добър живот за всички български граждани.

Работещите хора са локомотивът на държавното развитие. Те създават силната икономикa, която е определяща за високите доходи на всички граждани. Затова аз се обръщам към работещите българи с уважение и благодарност, поемайки ангажимент за сериозна държавна подкрепа към бизнеса и активните граждани. Трябва да обединим усилията си в името на общата цел – да изграждаме и развиваме по-добро бъдеще за нашите деца. България се нуждае от обединение, труд и просвета. Заедно постигнахме много. Вярвам, че ще продължим да вървим по единствения възможен път на развитие – европейският.

Честит празник!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай