12:35 ч.

16.05.18

1 мин.

0

1

0

Борисов: Правителството работи и със синдикатите, и с работодателите за увеличаване на доходите

от редактор |

Борисов: Правителството работи и със синдикатите, и с работодателите за увеличаване на доходите

Трябва да се работи за увеличаване на доходите на хората и правителството работи и със синдикатите, и с работодателите в тази насока. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на срещата му с президентите на Регионалния синдикален съвет "Солидарност" и двата национално представителни синдиката КНСБ и КТ „Подкрепа" - Любослав Орбович, Пламен Димитров и Димитър Манолов, съобщиха от правителствената информационна служба.


„Крайната цел е по-добро възнаграждение, повече пари да остават при работещите", каза Борисов.


На срещата, която беше фокусирана върху социалния аспект при интеграцията на страните от Западните Балкани, присъства и министърът на труда и социалната политика Бисер Петков, който подчерта важността на сътрудничеството между страните от региона.


Акцент беше поставен и върху усилията и ангажираността на България за европейската интеграция на региона, а като ключови фактори за това бяха посочени проектите за инфраструктурна, транспортна и дигитална свързаност.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 14:28 · 16.05.2018
УВЕЛИЧИ ПЪРВО ПЕНСИИТЕ,СПРЯМО ЦЕНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ,ЛЕЧЕНИЕ,ТОКА,ГАЗА,ВОДАТА,НАЕМИТЕ, ЗАЩОТО КОЛКОТО И ДА УВЕЛИЧАВАШ ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕЦАТА, ТЕ ОТДЕЛЯТ 20-30% ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ, ОСВЕН АКО НЕ СА РЕСТИТУТКИ,БИВШИ ВИСШИ НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент