19:24 ч.

09.09.16

1 мин.

0

2

0

Борисов поиска и прие оставката на Веселин Пенев

от редактор Ваня Гъркова |

Борисов поиска и прие оставката на Веселин Пенев

Министър-председателят Бойко Борисов прие оставката на областния управител на София-град Веселин Пенев, която поиска след среща с него. Това съобщиха от правителствената информационна служба.


Днес премиерът Борисов назначи проверка на Главния инспекторат на обстоятелствата около извършването от областния управител на разпоредителни действия с имот – държавна собственост. Събраните до момента факти му дадоха мотив да сезира прокуратурата с искане за цялостна проверка по случая.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 10:08 · 10.09.2016
Друг път без хора от РБ на отговорни постове. Ама вашата глава, г-н премиер, е шопска: де що има боклук от Козяк16 обрахте: онзи дебил Митов, проЗДият и държащ се като трудовак, а не министър на МО Ненчев, Москов, Лукарски... тези хора те залюляхя и те ще те отнесат на боклука.
Потребител · 07:51 · 10.09.2016
Той го е назначил, той трябва да го уволни....
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент