21:15 ч.

29.03.17

2 мин.

0

29

0

Борисов на Конгреса на ЕНП: България е стабилна държава

от редактор Росана Манева |

Борисов на Конгреса на ЕНП: България е стабилна държава

Няма по-добро място за живеене от Европейския съюз. Това е нашият дом, това е нашето семейство. Да го пазим със самочувствие и да защитаваме интересите си пред всички, които предвещават края на Съюза. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на своето изказване в рамките на Конгреса на Европейската народна партия (ЕНП) в Малта. Борисов призова европейските си колеги за спазване на Маастрихските критерии. "Да спазваме правилата, защото само това ще ни донесе сигурност", каза той. По думите на лидера на ГЕРБ Европа се е справила прекрасно с икономическата и финансова криза.


Бойко Борисов изтъкна пред присъстващите, че България е стабилна държава. "Предизвикахме предсрочните избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ. За да продължи европейската и пронатовска политика. Постигнахме 3, 6% икономически ръст, 14 млрд. фискален резерв, 7% безработица, 27 % външен дълг, 0 инфлация и бюджетен излишък", обясни лидерът на ГЕРБ. Борисов посочи, че предстои България да кандидатства за чакалнята на Еврозоната.


Председателят на ГЕРБ бе категоричен, че победата на партията има изключително важно значение за Европа и за опазването на нейните външни граници. "Ние сме на границата с Турция и Черно море. Не можем да махнем вратите на къщите и да махнем и портата. България имаше най-добре защитената граница, но при влизането си в Европейския съюз бяхме принудени да я махнем. Изградихме я отново, благодарение на помощта от 320 милиона лева, за което сърдечно благодаря на ЕК и днес пак имаме най-надеждната граница", подчерта Бойко Борисов. Той призова мигантите да бъдат държани далеч от границите - в зоните за сигурност. Според Борисов тези, които идват, трябва да минават само през официалните контролно-пропусквателни пунктове.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 13:32 · 31.03.2017
Вижте форумите за да разберете защо Бг е на дъното. Всички разбират всичко. Навеждаш главата и започваш да работиш като японец без да питаш и да се правиш на умен. Ти оставяш на децата,те пък на внуците и така върви колелото в западния свят. Изядохте си на децата хляба вдигахте двата пръста единият пръст и сега пръста ев газът
Потребител · 11:00 · 31.03.2017
Съсипаха Бългрия и още външни и вътрешни изроди - Ран Ът,Балцерович,царски юпита/дупета/реститутки/курви-проститутки/,хитреци със заменки/Малееви/,Лумпени философи и адвокати/Ж.Желевци и П.Стояновци/ и зяла кохорта продажници,алчници,гъзолизци,пяната на обществото от хора с най-долни инстинкти и морал,които продължават да се правят на прогресивни и да ни водят към светлия огън на Ада. Долен добитък от клакьори,подмазвачи и комплексирани,нереализирани злобари.
Потребител · 10:49 · 31.03.2017
Не обръщайте внимание на тъпите платени соросоиди.Българина е доказал,че е работлив.Западняците са се убедили и го предпочитат,но там заплащането е достойно.ВСАЩ на час вземат 7,25 долара,в Австралия 14,75,в Норвегия - 17,1о и т.н.А големите кражби ги направиха не комунистите,а последните партийци/те нямат идеали/,последните дегенерати,производни от тях.В това число са и сем.Костови,Бойко,Цачева,Л.Павлова,Кристиян Таков,Радан Кънев и мн.др. прикрити и пребоядисани.
Потребител · 10:33 · 31.03.2017
Ей,много гадна мъстия е този разбирко,който упреква българите,че празнували по празниците,а са бедни.Тъпанарино,българина винаги ще празнува на празници които е определил - един само с хляб и сол,друг само в душата си.Малцина са тези,които се изнасят в Гърция.Повечето от тях са мутри,или софияндурници/най-добре заплатените, глезените и продажните и най-много лаещите и разбиращите.Народа не хленчи,а реве,не защото е много добре/според вас/,а защото е много зле!
Потребител · 07:00 · 31.03.2017
Лицето на България сме аз и ти и той и ние. България трябва да бъде управлявана от хора които са доказали нещо в този живот-от можещите. От селянина ,който се бори със земята до емигранта(с повече от 10г живот в Европа или Америка), който трябва да помисли от къде е излязъл и да се върне. Другото с процъфтяващите творци на власт е грешка,която повтаряме 27г
Потребител · 02:27 · 31.03.2017
Бойко е истинското Лице на България в момента, за съжеление..
Потребител · 17:06 · 30.03.2017
До М.Куркински- процъфтявай колкото искаш на ден с който ти падне. Не съм против педалите ,които работят. Но свирки като теб са интелигенцията в Бг и това е най-големия проблем. Аз не се обиждам от това,че познавам работата-и доказвам колко пари струвам на няколко езика и с различи хора от различи страни. Но това в една държава меки китки творци мързеливи да обиждат хората които работят не е добре
Потребител · 14:54 · 30.03.2017
Потребителю драг, мноооого не си наясно с нещата, за да правиш такива категорични коментари. Човек не се "ражда за да работи", а за да твори и да процъфтява. Работата е част от това, но само част. Тази работа, която ти, навярно, познаваш и споменаваш, в повечето случаи е много далеч от творчество и процъфтяване и е само средство да се държат обикновените хора в зависимост и подчинение.
Потребител · 13:59 · 30.03.2017
Откъде това селско дебелоочие? Да ти кажат че народът ти е най-беден и вече не само в Европа и ти да продължаваш да твърдиш колко си велик и как всичко е цветя и рози?! И всичко само заради едното потупване по рамото.
Потребител · 15:36 · 30.03.2017
@Потребител Най “бедния “ народ като дойдат празници се изнася с по 200 хиляди коли към Гърция и навсякъде из Европа.Така,че стига с това сиромахомилство.Най бедни сме откъм мозъчни клетки след като продължаваме да си даваме парите на ало измамници и да гласуваме като зомбирани за червените ,крадливи бандити!!Ете затова сме бедни и за нищо друго!!!
Потребител · 18:39 · 30.03.2017
@Потребител Да, 200 000 от близо 2 милиона живеещи в София. Защо не отидеш в северозападна България и да видиш как хората едва преживяват с 200 лв. пенсии или с 460 лв. как отглеждат децата си? Да, някои ходят в Гърция, но повечето едва осигуряват прехраната на семействата си. Слез на земята човече или ако си от "имащите" се радвай на късмета си и не пиши неща за които нямаш представа!
Потребител · 11:21 · 30.03.2017
Въпреки всичко което се случва
Потребител · 09:15 · 30.03.2017
Първия закон,който трябва да бъде приет е за оплакващите се мърши. Човек се ражда за да работи-не да лентяйства. Този живот е труден -много от сегашните нации първенци са били на дъното. Бебето се ражда и плаче-започва борбата..... ,застрамете се и работете. Който не му се работи безплатен билет до Северна Корея
Потребител · 13:54 · 30.03.2017
@Потребител За да работиш трябва да има КЪДЕ! Унищожиха се работещи заводи, селско стопанство, съсипа се образованието , разпродаде се всичко създавано над 40 години от хора които сега мизерстват с 200 лв. пенсии. Българите не сме мързеливи щом отивайки в чужбина работим здраво но и получаваме достатъчно пари за достоен живот. Затова за 27 години 3 милиона млади и образовани напуснаха страната. И продължават.
Потребител · 14:54 · 30.03.2017
@Потребител Потребителю драг, мноооого не си наясно с нещата, за да правиш такива категорични коментари. Човек не се "ражда за да работи", а за да твори и да процъфтява. Работата е част от това, но само част. Тази работа, която ти, навярно, познаваш и споменаваш, в повечето случаи е много далеч от творчество и процъфтяване и е само средство да се държат обикновените хора в зависимост и подчинение.
Потребител · 18:44 · 30.03.2017
@Потребител Твори и процъфтявай но чакаш земеделецът да ти произведе житото, мелничарят да го смели , пекарят да го изпече и ти да го купиш от магазина. Ако всички бяха творци ти нямаше откъде хляб да ядеш! Малко те е удрял животът и затова нищо не си научил за него.
Потребител · 14:55 · 30.03.2017
@Потребител Помисли си много добре какво точно правиш (работиш) и доколко това те прави свободен, процъфтяващ във всяко отношение и щастлив. И малко по-спокойно с "оплакващите се мърши"...
Потребител · 19:36 · 30.03.2017
@Потребител Когато работeха с бухалкитe т.нар. бизнeсмeни и парламeнтаристи и заграбиха богатствата ли имаш впрeдвид брат ? В България никога нe бeшe дадeн равeн старт на бизнeса или нe e истина /
Варна · 08:47 · 30.03.2017
ББ - прост,прост/ама много прост/.Единица за простотия и демагогия - един Бойко.Голям плонжор.Боже,защо българите се опростачиха толкова при прехода,че станаха мнозинство,което гласува за него.Да но води към селския кьорсокак.Да разчита на културата на Европа.Ние си бяхме културни.Не е негов монопол ЕС и НАТО.И другите партии са за това.Той е патерица на ЕНП,една от многото/и не най-добратаТози се извъди не родолюбец,а нов Лютви Местан,но с разкрачена ориентация/той не е наясно/.
Потребител · 15:42 · 30.03.2017
@Варна Бла,бла,бла,каварна??!!И кой е умния???Пелтека ли дето щеше да ни е подхвърлил в краката на фалиралата уестигхаус или Курвелия,дето била ощетена от демокрацията!!??Престанете да тролите,да плюете и да лижете,това дето сте разни конекрадци,крадци на медни жици,крадци на ДДС,наркотрафиканти и всякаква долна измет.Като не ви е хубаво,бийте си пръта нанякъде!Кеф ви Масква,кеф ви Атина,кеф ви Германия,кеф ви Мадрид.Свят широк,ама не търсят мрънкачи и крадци,а търсят хора и специалисти,каквито не сте!
Потребител · 06:45 · 30.03.2017
Работата е според заплащането. Не може да казваш, че една медицинска сестра в България не работи, затова получава 700 лева, 400 долара на месец, а медицинска сестра в Щатите получава 600 долара за 12 часа средно.
Потребител · 06:43 · 30.03.2017
Абе хората не са спрели да работят, ако ти си. Краденето майна от пишман политици да спре и крадците, започвайки от правителството, да бъдат наврени в дранголника.
рес еоод · 22:20 · 29.03.2017
Борисов да бъде провъзгласен за пожизнен печеливш избори над БСП
Потребител · 21:33 · 29.03.2017
Да стабилна е на ниво мизерия , твърдо на последно място и никаква надежда да ги наближим румънците ! Що не ги излъжеш европейците че сме станали нормална европейска демокрация с пазарна икономика ! Ние не ти вярваме но пък европейските пишманлии може да ти кажат Конграчулейшънс Борисов !
Потребител · 22:38 · 29.03.2017
@Потребител Приятелю,ще ги стигнем румънците когато всички запретнем ръкави и заработим,когато престанем да мрънкаме,когато авантата престане да бъде всенароден идеал!
Потребител · 06:29 · 30.03.2017
@Потребител @Потребител този последният коментар е може би най хубавия и обективен такъв,който прочетох в последните две три години.Браво само с така мислещи хора можем да си поправим държавата- още веднъж Браво!
Потребител · 13:56 · 30.03.2017
@Потребител Къде да заработим? Румънците не си унищожиха икономиката така както ние!
Потребител · 15:47 · 30.03.2017
@Потребител А икономиката кой мислиш я унищожи и по чия заповед??Нали 45 години България заедно със стадото и заводите беше собственност на червените бандити?!Кой мислиш,че направи раздържавяването и съсипа всичко??Баба ти минка от горно коматево ли“!Май,не а?Май същите комсомолски и комунистически кадри,синчетата и внуците на политбюро разсипаха и окрадиха всичко до шушка!Що никога не говорите за сина за внуците на Живков,ами все плюете по Бойко,щото човекът се е нагърбил да ви изрине лайната,които са вече със 70 годишна давност!!!
Потребител · 18:50 · 30.03.2017
@Потребител 45 години червените стопанисваха това което създадоха и което все още не може да се окраде. Как се стопанисваше след тях вече видяхме.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент