Борисов: БСП се готви да купи изборите

След смяната на главния секретар и областните управители, предстои и подмяна на полицейските шефове, прогнозира бившият премиер

Борисов: БСП се готви да купи изборите | StandartNews.com

Със смяната на областните управители, на главния секретар на МВР, БСП се готви да купи изборите.

Това заяви в Сливен председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, помолен да коментира предложението на Министерският съвет към президента Румен Радев да освободи от длъжност главния секретар на МВР Георги Костов.

Борисов прогнозира, че предстои смяна и на полицейски началници.

Според него политическите им противници разпространяват фалшиви новини с цел да манипулират общественото мнение. Като пример посочи информацията за спрени програми на земеделското министерство, които, по думите му, са приключили.

В Сливен бившият премиер присъства на кръгла маса на тема "Конкурентноспособно и пазарноориентирано земеделие", организирана от Сдружение "Граждани за европейско развитие на България" и фондация "Ханс Зайдел", където заедно с Десислава Танева и Владислав Горанов предствиха акцентите в бъдещата управленска програма на ГЕРБ в селскостопанския сектор.

Горанов гарантира, че при бъдещо управление на ГЕРБ не се предвижда увеличаване на данъчното облагане, в това число и на земеделския сектор. Сред целите им ще бъде засилване на ролята на фискалния контрол и унищожаване на практиката местното земеделие да бъде притискано от нелоялна конкуренция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай