Борисов: БСП са лицемерни, кръстят се пред патриарха

Взех от контрабандистите 4 млрд.лв., как да ме обичат, коментира лидерът на ГЕРБ

Борисов: БСП са лицемерни, кръстят се пред патриарха | StandartNews.com

"Помните преди време поръчковите убийства бяха ежедневие в България. Страната ни беше обсипана с черепи и кости. За щастие вече не е така. Само преди седмица беше 49-ия конгрес на БСП. А ГЕРБ беше единствената партия, която олигарсите не успяха да преборят". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с репресираните от комунистическия режим, която се провежда във Велико Търново.

"БСП са изключително лицемерни, те ходят в "Свети Александър Невски" и се кръстят пред Патриарх Неофит, целуват му ръката, но не помнят какво забраняваха предшествениците им, как забраняваха религията. А хората когато се молят, когато вярват в Господ, са по-добри, стават по-добри и гледат повече за близния си", коментира още Борисов. 

"Този път в програмата на ГЕРБ всичко е описано в цифри, показан е растежа, показано е всичко, за да я разберат всички хора", каза още бившият премиер. И допълни, че само за 2 години минималната заплата е била увеличена със 120 лева. 

"Взех от контрабандистите 4 млрд.лв., как да ме обичат, каквото успяхме като лоши практики го пресекохме", допълни лидерът на ГЕРБ. И припомни, че дори Европа нееднократно е отбелязвала добрата борба с контрабандата на кабинета "Борисов"2. 

"Кой не е правил ремонт у дома? Влиза жената и кога е казала - добре? Винаги като има майстори е така. Особено в понеделник. При нас всичко се строи от българи, магистрали и т.н. Направихме 1000 блока като картинка, а те се хванаха за един", продължи Борисов. "Лъжът хората, че ще им вземем апартаментите. Ние не сме като тях. Взеха на хората земята, построиха си квартали, а сега не им дават на тях да строят. Искали да им бъде зелено", каза още Генерала. 

Той се закани да вкара в учебниците престъпленията на комунистите, за да се спре с лицемерието на наследниците им. "Учили сме за Шестте Ястребинчета, сега е редно и за другите убити герои да научим. Дядо ми с тояги го пребиха пред нас, в царевица, а после писали червен вятър. Това са те. И колкото по-добре се държим, толкова по-лошо става. Но няма да им се дам!", закани се бившият министър-председател.

"След учителите, идва ред на полицаи и лекари. Можем да им вдигнем парите другата година. Но няма да крадем от бюджета, за да го направим", завърши Борисов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай