16:35 ч.

11.01.18

1 мин.

0

5

0

Борисов: 100-те милиона за полицията ще се дават срещу резултати

от редактор |

Борисов: 100-те милиона за полицията ще се дават срещу резултати

Правителството ще отдели 100 млн. за заплати за служителите в МВР, но срещу резултати. Това подчерта министър-председателят Бойко Борисов днес по време на срещата си с представители на седемте синдикални организации към МВР, на която присъства професионалното и политическото ръководство на ведомството.


Премиерът уточни, че сумата е за периода от 1 януари до 31 декември 2018 г. и допълни, че при добра събираемост през настоящата година, има възможност за увеличаване на полицейските заплати с 10% от 2019 година.


„Изборите като дойдат политическите партии правят програми и излизат с обещания и приоритети. Нашите приоритети са били образованието, инфраструктурата, здравеопазването, никой от нас не е обещал да вдига полицейски заплати, в същото време света става лош и още по-лош ще става", заяви Борисов и допълни, че обществото очаква резултати и повишаване на доверието в МВР.


„В края на краищата тези момчета са ни важни за държавата, те самите трябва да са мотивирани, да разбират това, което прави един полицай, се гледа под лупа от обществото", каза още министър-председателят.


Той поясни и че няма нищо против протеста на служителите от МВР, като апелира средствата, които сега допълнително ще се предоставят за заплати на служителите, да не се разглеждат като стимул за прекратяването му.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:05 · 12.01.2018
Бойко ти искаш милиционерите да се изпотят поне веднъж преди пенсионирането си ? Досега лозунга не беше ли "Искам присъствие от полицията сред хората." Да, те винаги са присъствали особено във ведомостите за заплати, но абсолютно не станали полицаи за да се борят с престъпниците ! По-безполезни дори вредни служители от тях няма ! Те и децата знаят кои са бандитите и с какво се занимават само милиционерите се правят на полицаи . Само глупак може да им вярва на статистиките и да им плаща заплати докато те обгрижват престъпниците....
Потребител · 08:57 · 12.01.2018
Да искаш от най-големите лешпери в държавата да си заслужат заплатите ? Това си е чиста наглост ! Че те да не би заради това да са станали полицаи ? Та те стават такива за да са защитени първо , второ заради екстрите- облекло , осигуровки, транспорт, отпуски, лечение, ранно пенсиониране и куп заплати накуп и накрая стават полицаи за да доят престъпниците а не да се борят срещу тях ! И на всичкото отгоре са достатъчно нагли да искат и още пари ? вече все повече хора предлагат ГРУЗИНСКА РЕФОРМА ЗА ПОЛИЦИЯТА в България.
Потребител · 06:41 · 12.01.2018
Аман от тъпи полуграмотни милиционери. Начело с тиквата
,.,. · 04:12 · 12.01.2018
.,,..,.,
Потребител · 01:28 · 12.01.2018
Никой никъде по света не плаща заплати без резултати на полицаи или който и да е бил.Само в България полицаите са абонирани за държавна заплата без никои да им иска резултати,като не може да си изпълни квотата след 3 месеца му казват че от него полицай не става и си го изпращат в къщи да си търси друга професия.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент