Борислав Великов: Готов съм да даря 10 000 лв.

Борислав Великов: Готов съм да даря 10 000 лв. | StandartNews.com

Борислав Великов

Ако бъда утвърден като водач в Монтана по желание на местните сили извън ГЕРБ, това, което мога да обещая, е моят опит през годините. Ще допринеса за целеви програми за област Монтана, защото този край го заслужава. Ако мога да съм полезен и в законодателно отношение с моя опит, ще го направя.

Тези, които ме атакуват, може би чувстват, че с моето име от РБ привличаме част от гласовете, които биха отишли за големите партии. Обвиненията срещу мен приемам като белег на още незрелия политически живот у нас, в който за всеки се твърдят какви ли не нелепости и дивотии и се налага на човек да се оправдава. Аз съм честен пред хората в Монтана и ако те предпочетат да ги представлявам, ще го направя. Ако мога и аз да допринеса за това политическият живот у нас да се поизчисти от подобни подмятания и омаскаряването на всеки, ще го направя. РБ е конкуренция за останалите политически субекти, но нека конкуренцията да е на принципна основа - на идеи, ценности, платформи. РБ се финансира основно от лични средства и с каквото е останало от субсидията на "България на гражданите".

"Българска нова демокрация" имаме само лични средства и то скромни. Затова ще разчитаме повече на работата с хората, на убеждаването и на това, че през годините сме водили устойчива политика в полза на хората, с което сме заслужили подкрепата им. Аз лично все още не участвам с никаква сума във финансирането на РБ. Но мисля, че е редно, ако бъда утвърден, да направя дарение в рамките на разрешените ми по закон 10 хил. лв.

Записа Михаела БЛАГОЕВА

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай