Бареков: Ще спра статуквото

Бареков: Ще спра статуквото | StandartNews.com

София. Гарантирам, че в следващия парламент статуквото ще има голяма спирачка. Това обяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков пред симпатизанти във Велики Преслав. Но за целта трябва да ни помогнете, допълни Бареков. И обеща: "На кражбите и некадърността трябва да се сложи край, защото в един момент се плащат скъпо".

"Благодарение на вас моят глас се чува в Европа, но не и у нас, заради това ви моля да ме върнете в България", призова Бареков. Той най-вероятно ще е водач на листите на "България без цензура" във Варна и Пловдив.

"Срам ме е в Европа да кажа с какви пари живеят българските пенсионери", обясни още той и посочи, че "страната ни трябва да наблегне на три неща - силен туризъм, силно земеделие и преработвателна промишленост".

Нашата социална програма е ориентирана към регионите и възстановяване на държавността. Ние сме центристка формация. Така, ако влезем в парламента, ще можем да сложим нашата управленска програма и "Чисти ръце" на масата", заяви още той. И се зарече "да докараме битката докрай".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай