Бареков готов за центристки кабинет

Бареков готов за центристки кабинет | StandartNews.com

"България без цензура" не допусна в листите си нито един провален политик. Това заяви във Варна лидерът на ББЦ и водач на листата на формацията в морската столица Николай Бареков. Той посочи, че ББЦ е единствената формация, която издига за кандидат-депутати "млади и неопетнени, неучаствали във властта хора".

"Единствено доц. Христо Бозов, който води листата в Шумен, е бил зам.-кмет на Варна, но е излязъл от общината чист", отбеляза Бареков. И посочи, че само трима от кандидатите на ББЦ имат опит като народни представители - Светлин Танчев, Калина Крумова и лидерът на ЗНС Румен Йончев.

"За сметка на това листите на останалите партии са пълни с бивши министри от провалените им правителства", каза Бареков. И уточни, че в бъдещия парламент партията му няма да саботира работата на останалите депутати.

"Ние отиваме там, за да участваме в управление с центристка насоченост, а не да саботираме. Вчера дори Джефри ван Орден каза, че без ББЦ няма как да има управление в център-дясно", обясни Бареков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай