Бареков: Бойко се е снимал с Карамански

Килърите 4 получили мокра поръчка за убийството му

Бареков: Бойко се е снимал с Карамански | StandartNews.com

София. Идеологът на "България без цензура" Николай Бареков показа снимка на Бойко Борисов със знакови фигури от прехода в ефира на bTV. "На фотоса, който не е монтаж, се виждат Киро Японеца, Стоил Славов, Иво Карамански и Бойко Борисов", обясни Бареков.

"Лицето на снимката не е Бойко Борисов и той не е бил на едно място с хората от фотоса", обясниха още по време на предаването от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Днес вместо протест Николай Бареков и симпатизантите му организираха концерт "Да" на България" с участието на ансамбъл "Родопа", момичетата и момчетата на Нешка Робева, Печенката и Бобо и Валя Балканска.

Бареков припомни, че музикалният спектакъл е вместо протест, тъй като миналата седмица призова за национално примирие до провеждането на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) при президента Росен Плевнелиев. От администрацията на държавния глава все още не са му отговорили официално на искането в КСНС да се включат и извънпарламентарните партии и движения. Но служители в Президентството са уточнили неофициално, че по конституция той може да присъства на заседанието. Но с покана от Росен Плевнелиев.

Николай Бареков разкри и, че групата на Йоско Костинбродския, известна като Килърите 4, е получила мократа поръчка за убийството му. Тя е трябвало да бъде изпълнена в средата на миналата седмица, допълни журналистът. И уточни, че информацията му е от службите за сигурност.

Утре Бареков ще внесе сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров с подробности около готвения атентат. "Групата, която реално е била наета да извърши покушението срещу мен, е трябвало да го свърши сряда или четвъртък, това е групата на Йоско Костинбродския, който изпълнявал поръчки през последните години във връзка с амфетаминовния бизнес на Братя Галеви и на Бойко Борисов", каза още Бареков.

Лидерът на "България без цензура" призова МВР и прокуратурата да оповестят фактите около случая. "В противен случай ще си играем на криеница, а на мен не ми се играе такава игра с институции, които уважавам", допълни Бареков.

Десет мерки срещу бедността предлага лидерът на "България без цензура". Най-ниските пенсии да станат 260 лв. и да се съобразят с линията на бедността, майките да получават за 2-ро дете еднократна помощ от 350 лв., да се въведе данък "Солидарност" за богатите с доходи от 1 млн. лв. годишно и да се спрат субсидиите на партиите, настоява Бареков. Потребителите да не покриват загубите на ВиК дружествата, да се предоговорят условията с ЕРП-тата и да се създадат държавни фирми в земеделието, предлага още той. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай