Аталай: Време е обществото да признае Доган като лидер

На тези избори никой не обясни какво ще прави, всички бяха срещу ДПС

Аталай: Време е обществото да признае Доган като лидер | StandartNews.com

На тези избори нито една от политическите сили не можа да обясни на гражданите какво иска да направи, обяви пред "Канал 3" Рамадан Аталай от ДПС. Според него това се дължи на липсата на политически лидери. "Освен това всички се бориха срещу ДПС и се опитваха да ни омаловажават, а после като дойдат на власт виждат, че без ДПС управлението куца", допълни той.

По думите журналистите и обществото трябва да поемат своята отговорност и да припознаят Ахмед Доган като лидер. Аталай бе категоричен, че Бойко Борисов се занимава по-скоро с Корнелия Нинова отколкото с важните проблеми, националистите също са без фокус, докато Доган единствен е успял да улучи пулса и да се фокусира върху същественото.

"Ако направите един анализ, ще видите, че ДПС не разполага нито с фабрики, нито със заводи от приватизационни сделки", заяви той.

"Сега очаквам да се създаде едно правителство, което ще е безпринципно", прогнозира Аталай, като уточни, че визира Обединените патриоти. Той допълни, че Бойко Борисов ще трябва да направи много компромиси. На въпрос дали биха се коалирали с ГЕРБ, ако ги бяха поканили, Аталай отговори: "Защо не?"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай