19:50 ч.

06.10.17

2 мин.

0

21

0

Александър Симов: Поведението на Антон е недопустимо, но защо не се коментира Симеонов

от редактор |

Александър Симов: Поведението на Антон е недопустимо, но защо не се коментира Симеонов

Само извинение на Антон Тодоров не върши работа. Щом Бетина Жотева още е в СЕМ, значи това поведение е позволено. Това каза Александър Симов, депутат от БСП, който заяви още, че поведението на вицепремиера Валери Симеонов днес също е било недопустимо . В студиото на БНТ Тома Биков от ГЕРБ изрази мнение, че въпросът е приключил след извинението на депутата Тодоров, а атаките идват от опозиционните среди.


Не би трябвало да има нито за управляващи, нито за опозиция неудобни въпроси. Не съм останал с впечатление, че има незададени въпроси. Мисля, че случаят е приключен. След изявлението, което е направил, няма какви други въпроси да му зададем. Въпросът е доколко другите хора са обективни. Атаките идват от опозиционни среди. Това е политически дебат, обяви Тома Биков.


Той заяви, че фактът, че се говори за това нещо днес, значи има свобода на словото. По думите на Тома Биков свободата на словото зависи от журналистите, не само от политиците.


Поведението на Антон беше недопустимо. За мен е изненадващо защо никой не коментира Валери Симеонов като и той намекване едва ли не, че журналистът може да си загуби работата. Нямат право да го критикуват.Не ми се мисли кой идва. Абсолютно арогантно поведение на двама политици. Това поведение е позволен, заяви пък Симов.


По казуса с президента Румен Радев Биков каза, че всеки депутат може да говори различни неща, но лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е дал много ясно да се разбере, че партията им не иска война. Симов от своя страна изрази мнение, че Антон Тодоров говори това, което мисли партията, но по думите му не може да си признае. "Комисията за тези бойни самолети беше направено с цел президентът да бъде атакуван.", каза Симов, а Тома Биков отрече някой да е искал война с президента.


Един от проблемите в доклада е, че служебното правителството взима решение един ден преди да бъде свикан новия парламент. Има ясно мнозинство. Защо е било това бързане, това е проблематично за нас. По тази логика може би сме обявили война и на НДК, защото правихме анкетна комисия и за НДК. БСП бяха изключително внимателни там. Брояха всяка стотинка и плочка как се е родила, а когато става въпрос за 1.5 млрд., те казват защо правите тези неща. Никой не е искал война с президента. Според мен в началото на седмицата президентът допусна грешка като каза, че някой иска да води война с него и той е готов за война. Президентството не е място за това. Ако те искат, не правят добра услуга на президента, отсече Биков.


Александър Симов отвърна: - Комисията бе създадена, когато г-н Цветанов каза, че не е бил поканена някъде. Президентът предупреди - не водете война с мен, защото ако обявите, аз мога да се защитя. Това е призив, дайте да се разберем и да не водим война.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 18:01 · 07.10.2017
На себе си служа. А ти си припомни българската граматика - кога се използва пълен и кога - съкратен член.
Потребител · 17:43 · 07.10.2017
Вчера дуетът Тончо+Валерко направиха управляващите за срам и смях, а хората получиха възможност да чуят какво е мнението на по-непосредствени, но заемащи важни постове в йерархията на партиите личности за послушните и боготворящи ги медии. Валери си каза направо, че стига да иска може да извърти на В.Николаев един „викторгейт”. Тодоров пък съобщи новината, че заради неприятни въпроси към интервюираните А.Цолова е опразнила столчето си. Повече от това какво?!
Потребител · 17:41 · 07.10.2017
Днес в обяснения се втурнаха Цветанов и Биков. Ц.Ц. твърдо заяви,че Тодоров няма да бъде освободен от ПГ на ГЕРБ: изпуснало се момчето, не е искало никого да заплашва, казало си е истината. Мнението на Цветанов беше подкрепено от Главчев и кавгаджийката Цвета от с.Мамарчево. Биков е завършил Сценично изкуство в ЮЗУ-Благоевград. В изказването му ясно пролича,че владее отлично ролята на комедиант: Не е виновен Тончо, а „простите” българи не са схванали неговата загриженост за Виктор…
Потребител · 12:38 · 07.10.2017
Малкия 4eрвeн прас4о,винаги знаe6т, винаги можe6т!Кога порасна прас4о,кога взe от ножовe да разбира6,слeд като нe си прeживял дори eдна Колeда?!
Потребител · 12:28 · 07.10.2017
Радев не е президент на България ,а долнопробен лобист и интригант.Оставка на Радев,защото вече му се видя истинската същност и долните му номера!
Потребител · 12:43 · 07.10.2017
@Потребител Съгласeн!!!
Потребител · 17:49 · 07.10.2017
@Потребител Мисля, че си лаик в областта на авиацията , та се изказваш така. Да ти напомня: "експерт" по оценка на самолетите беше подполкивникът о.р. Ем.Христов от танковата бригада - Карлово. Той сравни трите модели самолети с танковете Т-72 и се изказа, че най-близо до тях са старите , third hand самолети F-16, защото са на почти еднаква възраст с бронираните машини. А те са на над 40-годишна възраст.
Потребител · 17:56 · 07.10.2017
@Потребител Знаеш ли,че (не) си прав! ББ и Цв.Цв. излъгаха,че за 8-те самолети цената 1,5 млрд. лв е невярна, защото тези самолети ще бъдат без въоръжение. Оказа се, че тази цена включва и въоръжението, а изплащането е със разсрочка 10 години. Цв. и ББ си затраяха. Оказа се , че тази оферта е подписана още от кабинета ББ-2 и дори премиерът е съгласувал разплащаното да бъде по-дълго. Само че се обадиха новите „братушки” от Козяк 16 и двамата подгънаха коленете пред тях. Същевременно ЦЦ обвини президента за тая оферта.
Потребител · 12:26 · 07.10.2017
Цялата тая помия заради това ,че мръсния номер на Радев с шведските боклуци за които лобира,защото е купен или вербуван не мина.
Потребител · 12:44 · 07.10.2017
@Потребител Съгласeн!!!
Потребител · 10:25 · 07.10.2017
Тече организирано отстрелване на качествени хора в ГЕБ - Делян Добрев, Томислав Дончев, а защо не и Антон Тодоров. Явно вицът за липсата на дяволи около българския казан в ада още е актуален.
Потребител · 10:21 · 07.10.2017
Тончо Тодоров успя само с едно изказване да отдръпне послушните на ББ и ГЕРБ медии от своите поръчители и сега те нададоха вой и се оплакват от писателя хронист с неподвижния поглед на сините очи. А ББ и ЦЦ също да внимават и да очакват дали няма след спора с Тончо да им дойде на главите една нова книга на А.Т., например „Бандата ББ, ЦЦ, Главчо, Цвета и другите”.
Потребител · 10:19 · 07.10.2017
Петко Симеонов се изказа, че Ан.Тодоров е изключително способен журналист и може с един замах да събори кабинета. Г-н Симеонов, как да разбираме: или Ан.Тодоров е като вас, или вие сте като него? Ан.Тодоров очевидно има умствени или психични проблеми . Вижте израза на очите му, прочетете какво е казал по адрес на президента, на хора от десницата, какви епитети е използвал и използва, как се държи. Да му мисли Цв.Цветанов, който го доведе в ПГ на ГЕРБ, но с тази си реторика А.Т. накара само за два дни депутатите от ГЕРБ ОП да заемат кръгова отбрана.
Потребител · 12:41 · 07.10.2017
@Потребител Нe тe виждам нито радостeн,нито нe6тастeн,тогава какъв ти e интeрeсът от комeнтарът ти? На кого служи6?
Потребител · 18:07 · 07.10.2017
@Потребител На себе си служа, нито на червените, нито на герберите. Та те са първи братовчеди , да не кажа братя. Цивилните комуняги създадоха БСП, а униформените - шефовете на ОДМВР - Бургас, Хасково, Благоевград, високопоставени чиновници от ОДМВР-София създадоха ГЕРБ. ББ е завършил Висшата милиционерска школа-Симеоново и беше преподавател там, а Цветанов беше служител в КДС и завърши задочно ВИФ..
Потребител · 10:18 · 07.10.2017
Покрай тези водещи скочиха и истинските журналисти. Не е ли късно, господа журналисти? Вижте поведението на Ива Николова в Пик.бг, на Крачунов и журналистите в Блиц.бг, на някои журналисти в Труд! И в ТВ – това на НОВА, Босфор ТВ и вечерните блокове на К1! Засрамете се и бъдете независими! Не си позволявайте да бъдете маши и слуги на ББ и ЦЦ. Видяхте, че и техни слуги ви обидиха и наритаха!
Потребител · 10:17 · 07.10.2017
Поведението на водещите на предавания от НОВА и БТВ към депутатите и политиците от ГЕРБ беше досега роболепно . Нищо чудно Тончо Тодоров и В.Симеонов да са си повярвали, че са техни господари и че журналистите трябва да пълзят пред тях и да им ближат обувките. Е, пресолиха супата и сега в отговор получиха воят на робите: „Ние ви правим комфорт, а вие ни ритате! Бива ли така?”
Потребител · 09:42 · 07.10.2017
НЕ МОЖЕ ДА СЛУЖИШ И НА БОГА И НА МАМОНА - ПАРИТЕ. ЗАЩОТО НАКРАЯ ЩЕ НАМРАЗИШ ИЛИ ЕДИНИЯ ИЛИ ДРУГИЯ - БИБЛИЯ.
ИСТИНАТА Е НЕСЪВМЕСТИМА С ПАРИТЕ. ТАМ КЪДЕТО ИМА ПАРИ И ВЛАСТ НЯМА ИСТИНА. ИМА ЛИЦЕМЕРИЕ. И ТОВА НЕ Е САМО В БЪЛГАРИЯ. В ЦЯЛ СВЯТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПАПЛАЧ СЛУЖИ НА ДЯВОЛА. НА ЛЪЖАТА. И ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ С ИЗБОРИ ПОНЕЖЕ ТЕЗИ КОИТО ИДВАТ СЛЕД ТЯХ СЪЩО СЕ ИЗКУШАВАТ ОТ ГРАБЕЖИ И ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ. ПРОБЛЕМА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО Е В НЕВЕРИЕТО.
Потребител · 09:44 · 07.10.2017
@Потребител П.С. НЕВЕРНИЦИ БЯХА И СА КОМУНИСТИТЕ ПОНЕЖЕ ГРАБЕХА И ЗАБРАНЯВАХА ЦЪРКВИТЕ. НЕВЕРНИЦИ СА И ГЕРБАДЖИИТЕ И ДРУГИТЕ СЕДЕРАСТИ ПОНЕЖЕ ЗАРАДИ ТРУПАНЕТО НА ПАРИ УНИЩОЖАВАТ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД. НЕВЕРНИК Е И САМИЯТ НАРОД ЗАЩОТО ИЗЛЪЧВА ВЪВ ВЛАСТТА НЕВЕРНИЦИ ДА ГО УПРАВЛЯВАТ.
Потребител · 09:18 · 07.10.2017
Педала Симов е пълен помияр!
Потребител · 05:54 · 07.10.2017
Няма проблем в това че журналисти задават неудобни въпросидали на ГЕРБ или БСП,има проблем в това че има обвинени публично депутати и други висши държавни служители в престъпления по служба, подставени търгове, и ограбване на обществени пари.Проблема тук е че обвинение има дали са истински или напълно измислени,но деиствие от полиция прокуратура и съд няма.След като депутат е виновен намира се вината и си плаща за това,ако не е виновен се прави разследване на обвиняващия-напълно демократично.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент