Актуализират стратегия за национална сигурност - Политика - Стандарт Нюз


10:41 ч.

10.11.17

1 мин.

0

1

0

Актуализират стратегия за национална сигурност

от редактор |

Актуализират стратегия за национална сигурност

Под ръководството на премиера Бойко Борисов Съветът по сигурността към МС разглежда проект на актуализирана Стратегия за национална сигурност, съобщиха от пресслужбата на кабинета.


След обсъждането ѝ тя ще бъде внесена за одобрение от МС и приемане от НС, се посочва в съобщението.


Разработването на актуализираната стратегия е в съответствие с управленската програма на правителството за периода 2017-2021 г. и в отговор на становище от 30 май т. г. на Консултативния съвет по национална сигурност към президента на Република България, уточняват от правителствената пресслужба.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

/.,.., · 09:33 · 11.11.2017
,..,.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент