АБВ подкрепи съветник за кандидат – кмет на Благоевград

АБВ подкрепи съветник за кандидат – кмет на Благоевград | StandartNews.com

АБВ стана част от коалицията на НДСВ, ОБТ и Гражданско движение „ЕКИП", която подкрепя общинския съветник Владимир Елезов за кандидат – кмет на община Благоевград. Новината обяви в сряда лидерът на партията Георги Първанов. Той бе категоричен, че след единодушното решение на партията на всички нива за тази кандидатура не бива да има отделни хора, които „мърморят" заради несъгласие с избора. Той увери, че АБВ към момента има 180 номинации и почти сигурно ще има кандидати за кметове във всички общини.

„Някъде става въпрос за независими кандидати, на други места сме в коалиции. Очаквампо-добър резултат на тези избори от предишните два вота, на които участвахме. Владимир Елезов е млад и способен, на миналите избори двете основни политически сили направиха комбина и той не успя да стане кмет, но сега е моментът за реванш", подчерта Първанов. Той каза с усмивка, че наскоро от БСП се похвалили, че „спрели теча" на свои членове към АБВ.

„Водопроводните услуги не са ми сила. Искам да кажа, че идват непрекъснато хора от БСП при нас. И от нас има разочаровани, но такава е политиката", допълни лидерът на АБВ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай