14:20 ч.

26.03.17

1 мин.

0

0

0

100% избирателна активност в женския затвор

от редактор |

100% избирателна активност в женския затвор

В Сливен изпревариха сънародниците ни в Нова Зеландия


Изборният ден в единствения в страната женски затвор в Сливен приключи само за 3,5 часа, съобщи "Дарик". Той започна в 7:00 часа сутринта днес, а до 10.30 часа вече бе отбелязана 100% избирателна активност, съобщи Сали Исмаилов, председател на изборната секция в затвора.


Наказанията си в него изтърпяват общо 450 жени, лишени от свобода. По закон право да гласуват имат само тези, които са без влезли в сила присъди. По списък към настоящия момент те са точно 18 и до една са упражнили правото си.


В затвора днес гласува и скандалната миска Анита Желева, по известна като Анита Мейзер, която през август м.г. във Варна уби съпруга си Николай по непредпазливост с т.нар. свински опашки. В момента Анита очаква окончателна присъда от Върховния съд.


Сливенският затвор успя да изпревари по експедитивност дори секцията ни в Нова Зеландия, която затвори по-късно и с едва 91 гласували.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент