08:55 ч.

14.09.17

2 мин.

0

1

0

Златков: Похитителите се държаха възпитано

от редактор |

Златков: Похитителите се държаха възпитано

Възстановяваме се постепенно след огромния шок, който понесохме. Всичко е добре, тъй като приключи. Адриан е под огромен стрес, но се възстановява. Почива си, обяви бизнесменът Тони Златков, чийто син бе отвлечен, а после върнат след плащане на откуп. "Страхът и шокът, за съжаление, няма да изчезнат цял живот", допълни той пред bTV.


Засега не виждаме нужда от специалисти, но бъдещето ще покаже. Когато се прибра беше дезориентиран и страшно стресиран. Няма човек, който да понесе подобно нещо без сътресения. Честно да ви кажа, все едно някой е изтрил първите минути от завръщането му. Прегръщахме го, целувахме го и имаше много сълзи. Адриан е нормален млад човек, който върви по своя път за развитие. Той е изключително силен и уравновесен, но никога не е изпадал в критична и стресова ситуация и не знаехме как ще реагира и ще понесе всичко. Ние не връщаме темата все още. При всички положения е разговарял с похитителите си, но все още не говорим, продължи Златков.


15 минути след като той тръгна за работа, тръгнах и аз. Имахме оперативка вкъщи, тъй като работим в нашата фирма. На 500 метра от нашия дом видях колата отворена по странен начин и се притесних много. Знам, че той не би спрял никога по този начин по средата на пътя и когато видях, че е отворена започнах да си мисля нещо лошо. Започнах да му звъня, но телефона му беше оставен в колата и това ме притесни още повече. На следващия ден получих SMS и по този начин кореспондирахме. Звъннах на 112 веднага след като открих колата, разкри той.


Не са заплашвали живота на сина ми в съобщенията. Избягваха допълнителното драматизиране на нещата и се държаха възпитано. Съжалявам, но не мога да ви дам повече детайли. Детайлите са опасна зона, която аз не трябва да коментирам. Семейството ми преживя най-големия стрес в целия си живот. Да, платих откупа му и спазих изцяло всичко, което ми бяха заръчали похитителите. Ситуацията беше изключително стресова за нас и Адриан и всеки допълнителен стрес, който можеше да ни се нанася, според мен беше излишен, уточни бизнесменът.


След отвличането на Адриан се замислих дали палежа в автокъщата ми не е бил подготовка от похитителите. Знам си бизнес интересите и не мисля, че някой може да ми отмъщава чрез отвличането на сина ми, каза в заключение Златков.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:22 · 14.09.2017
Браво! На похитителите! За дето се държали възпитано.Колко малко му трябва на човек. Едни похитители - които се държат възпитано.И няколко милиона в банкова сметка за да можеш да им платиш.Дай боже всеки му.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент