Затварят през нощта тунела към The Mall под "Цариградско шосе"

Затварят през нощта тунела към The Mall под "Цариградско шосе" | StandartNews.com

Транспортният тунел под столичния бул. "Цариградско шосе", който свързва булеварда с търговския център The Mall и Mr Bricolage, ще бъде затворен за шест нощи заради ремонт, съобщиха от Столичната община.

Ограниченията за превозни средства влизат в сила от 21 ч. тази вечер и ще важат до 4 ч. сутринта в събота. Спира се движението на автомобили по входната тръба на тунела от "Цариградско шосе" към мола.

Същото ограничение на движението в тази част на тунела ще има със същия часови диапазон за 22 срещу 23 април и 25 срещу 26 април.

По изходната тръба на тунела, от търговския център към "Царигрдско шосе", се спира движението на 23 срещу 24 април, 24 срещу 25 април и 26 срещу 27 април. Платното ще е затворено за същите часове – от 21 до 4 ч.

Ремонт на релсовия път и контактната мрежа по линия на трамвай номер 11 ще наложи промени по маршрута. Планира се през почивните дни от 5 ч. до 16 ч. трамваят да се движи от кв. "Илиянци" до депо "Красна поляна".

Местната управа е предвидила да бъде разкрита временна автобусна линия 11-ТМ с маршрут: площад "Знаме на мира" (крайна и начална спирки кв. "Павлово" за автобусна линия № 107), ул. "Александър Пушкин", бул. "Цар Борис III", бул. "Овча купел", бул. "Никола Мушанов", бул. "Възкресение", ул. "Кубан", ул. "Суходолска" и по ул. "Западна" до ж.к. "Западен парк" (крайна станция на автобусни линии 72 и 77).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай