18:45 ч.

27.02.17

1 мин.

0

0

0
Затварят опасните тунели

Министър Попниколов иска списък с приоритетните ремонти


Ако се наложи ще затваряме тунели, въпреки че ще създадем проблем за трафика, обяви Инж. Пирин Пенчев от Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура". Това стана по време на дискусия, организирана от министър Спас Попниколов, на която присъстваха браншови и граждански организации. 


"Необходимо е всички пътни съоръжения да бъдат обследвани, паспортизирани и след като им се направи оценка на риска, да се изготви списък с приоритетните за ремонт проекти. Това е важна стъпка напред в превенцията на инциденти и ще даде обективната картина за състоянието в пътния сектор и необходимите за подобряването му средства", обяви инж. Спас Попниколов. 


Министър Попниколов изтъкна, че пътната безопасност трябва да е водещ приоритет на всички заинтересовани страни. Той благодари на присъстващите за заявеното желание за сътрудничество и подчерта, че всички участници в процеса трябва да обединят усилия и да работят в тясно взаимодействие


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент