Заловиха стрелеца от Катунци

Заловиха стрелеца от Катунци | StandartNews.com

Благоевград. Полицията е заловила мъжът, който едва не уби момиче, стреляйки зад волана на лека кола на пътя между селата Златолист и Катунци. 

На мястото на залавянето му е имало бронирани автомобили и спецчасти.

"Две лица са задържани при специализирана полицейска операция в района на село Виногради, община Сандански", съобщи главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров.

Днес около 15.40 часа под ръководството на Върховната касационна прокуратура в района на село Виногради, община Сандански е проведена специализирана полицейска операция с участието на сили от Областната дирекция на МВР в Благоевград и Специализирания отряд за борба с тероризма, допълни отй.

Той уточни, че при проведените оперативно-издирвателните мероприятия е използван и хеликоптер на Главна дирекция „Гранична полиция". В момента се провеждат процесуално-следствени действия, допълни главният секретар на МВР.

По данни на Министерство на отбраната мъжът отговаря на името Никола Манчев от Катунци и е освободен от военна служба през 1998 г.,  пише БГНЕС.

Вчера мъж с качулка едва не уби с пистолет момиче зад волана на лека кола на пътя между селата Златолист и Катунци. Инцидентът е станал в четвъртък към 17:15 часа. 20-годишната Лиляна Савова от гоцеделчевското село Мусомища се връщала с приятелка от църквата „Свети Георги" в Златолист, в която някога живяла Преподобна Стойна. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай