13:24 ч.

03.11.17

1 мин.

0

0

0
Закриват 12 пожарни

12 пожарни ще бъдат закрити, но работещите в тях няма да загубят работните си места, обяви вътрешният министър Валентин Радев по време на парламентарния контрол. Промяната е дебатирана и със синдикатите.


"Пампорово, Боровец, помня Брацигово и още няколко. Знам защо е направено и то е направено по правилния начин. Има карта на ситуацията - пожари, наводнения, земетресения всичко като катаклизми, което се е случвало", заяви Радев. Той даде пример, че в Пампорово и Боровец е имало три пожара за година.


Министърът обясни, че не се променя нищо, а структурите се пренасочват към там, където има нужда. 


Радев цитира данни, според които годишно пожарникарите реагират на около 50 хиляди сигнала за произшествия, предизвикани от пожари.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент