Ясни са първите банди на Каварна Рок Фест 2016

Ясни са първите банди на Каварна Рок Фест 2016 | StandartNews.com

Avantasia и Myrath ще свирят на Каварна Рок Фест 2016 на 3 юли. Новината обяви в ефира на Z-Rock кметът на Каварна Нина Ставрева.

Loud Concerts и община Каварна ще зарадват феновете на тежката музика с фестивала Каварна Рок Фест 2016, който ще се проведе на 2 и 3 юли. Avantasia и Myrath са първите потвърдени банди от плеядата музиканти, които ще забият през двата фестивални дни.

Билетите влизат в продажба от понеделник, 25 април, в мрежата на Eventim и партньорите в цялата страна.

Цената на билет за един ден е 55 лв., а за двата фестивални дни – 99 лева. Седмица преди феста стойността им ще се повиши съответно на 65 лв.за ден и 109 лв. за двeте вечери.

Рок фестивалът ще се проведе на предварително обявените дати (2 и 3 юли) на стадион „Калиакра". Кметът на града Нина Ставрева обяви, че отново ще има обособени места за разпъване на палатки, като те ще са в близост до стадиона.
Тя покани и всички фенове да дойдат в Каварна за посрещането на "Джулая".

В морския град на 30-ти юни срещу 1 юли ще свирят Jeremy?

Avantasia е германска супергрупа, създдена от Тобиас Самет (вокалист на Edguy). Проектът е характеризиран като рок опера, като включва различни вокалисти и музиканти, които работят по концептуалните албуми на супергрупата.

Бандата издаде седмия си студиен албум „Ghostlights" в началото на 2016 година. Дискът е вторият запис на бандата, който влиза в американската класация за албуми Билборд топ 200.

Йорн Ланде, Джоф Тейт и Дий Снайдер са сред гост-вокалистите в записа.

Myrath са френско-тунизийска метъл банда, която е създадена преди десет години, а новият им албум „Legacy" е истинска ракета-носител за бандата. Той предизвика сериозно вълнение сред рок и метъл феновете в Европа и САЩ. Неслучайно групата ще направи турнета в Европа и в Северна Америка в подкрепа на най-вълнуващия си албум до момента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай