Вземаме важни решения

Вземаме важни решения | StandartNews.com

Асторологическа прогноза за периода от 8 до 14 октомври 2016 година

Стартира разнообразна седмица. В някои отношения, длъжна съм да кажа, планетните влияния са дори полярни. В рамките на дните до 11 октомври се чувства присъствието на аспектите Меркурий/ Юпитер и Марс/Нептун. Ето и какви са последствията: предполагат вземане на важни решения, подтикват към действия в различни сфери от интелектуалните занимания, настояват да работим усърдно. А нашата активност предопределя добри резултати за дълго време на започнатите задачи. Допускам, че представителите на кардиналните астрологични знаци, а именно Овен, Везни, Рак и Козирог, ще са сред първите, които ще усетят повея от въздействието на Меркурий/Юпитер.

Те няма да се удържат и ще предприемат стъпки в посока на развитие на собствените интелектуални и професионални качества. Със сигурност ще пожелаят да разширят в териториално отношение своя бизнес, както и да получат простор за своите идеи. Към тях е следващото предложение. От него биха могли да се възползват и онези, които поради друга астрологична причина, скрита в индивидуалната им карта, ще реагират на атаките от страна на описаните планетни аспекти.
И така. Убедена съм, че в течение на процесите по вземане на решения трябва да се доверяваме на своето вътрешно чувство. Дали ще го наречем интуиция, дали ще го определим като "гаделичкане в корема" или ще му дадем друго име, е без значение. Важното е опитът, разумът и логиката да съвместят усилията си със шестото ни чувство.

До 12 октомври характерът на дните се оформят и благодарение на въздействието от аспекта Марс/Нептун. Сега планетите се съединяват на астрологичната територия на Козирог. Този факт е знак за необходимост от повече внимание по отношение на случващото се в делника. Напълно е възможно, поради различни причини и в различни ситуации, да се стигне до нарушаване на морални и етични норми. 13 и 14 октомври попадат под знака на напрежението отделено при срещата на транцитиращото Слънце с планетата Уран. Нараства опасността от нещастни случаи, възможно е да има атентати.

Овен
Прецизирайте думи и контакти

Вие сте под изключително наблюдение. Аспектът Марс/Юпитер е завзел вашата зодиакална територия, а неговите проекции се отразяват в избора на занимания. В действията ви се чете амбиция и преследване на високи цели. Дотук всичко изглежда наред. Следват някои уговорки. Ако сте прочели внимателно въведението, станало ви е ясно, че планетни аспекти с лекота могат да ви вкарат в изкушения. От вас, тоест от качествата ви на индивид, зависят поведението ви, подбора на средства, които ще използвате за постигане на целите. Няма как да не потвърдя, че съжденията, а и намеренията ви са обосновани и състоятелни. И все пак – не е излишно да чуете разсъжденията на другите. Присъствието на планетата Меркурий в микса от звездни аспекти изисква да претегляте много внимателно всяка своя дума и внимателно да подбирате с кого да общувате и как.

Телец
Никой не може да ви устои

Ще започна прогнозата за предстоящата ви седмицата с възклицания: толкова много енергия сте насъбрали, толкова силно е вашето излъчване, че никой не може да ви устои. Ако вие сте решили да го победите или да го приобщите, така ще бъде. Мнозина от представителите на знака ще си кажат, че са готови да започнат наново и начисто в любовта. Други ще потърсят промяната на професионалното поприще. И в единия, и в другия случай отношенията ще са в основата и ще се развиват на база на одобрението, харесването, привличането. Ще повторя: силно емоционален период. Имайте го предвид, докато съставяте програмата си. Защо да губите от ценното си време за скучновати битовизми. В мислите си гоните голямото и далечните цели. Свободните сте да постъпвате така, както намерите за добре, стига да не нарушавате съществуващи или приети норми на поведение. Повтаряйте си го на 12, 13 и на 14 октомври, за да не се сдобиете със сериозни проблеми.

Близнаци
Обсъждайте постъпките си с другите

Контактите, общуването е важно за вас. Няма как да убедите другите, че мислите не само за себе си, а и за тях, ако не говорите с всеки поотделно и не засягате въпросите, темите, които го вълнуват. Не твърдя, че присъствието на аспект Меркурий/Юпитер е добра новина за вас. В настоящия момент двете планетите не ви подкрепят. Дори е възможно вашият зодиакален управител, Меркурий, от знака на Козирог, да ви отведе до решения, които на един следващ етап няма да сте в състояние да обезпечите със собствен ресурс. С други думи: нещата от живота и делника ви изглеждат по-розови, отколкото са в действителност. След 12 октомври продължете да търсите варианти за популяризиране на своите проекти в професионалната сфера. Не бързайте с окончателното предложение преди да се уверите, че сте привлекли вниманието на отсрещната страна.

Рак
Съсредоточете се върху работата

Няма да ви е лесно да се справите с проблемите в общуването. Причината се крие във вашите високи изисквания. При мнозина аспектите фиксират вниманието върху фамилните взаимоотношения, докато обстоятелствата налагат съсредоточаване върху работата. Неуредици и прибързани решения в професионалната сфера са в състояние да ви създадат сериозни главоболия и главоблъсканици. Информацията, която получавате, е редно да бъде много внимателно разглеждана. Сегашната връзка Меркурий/Юпитер е аспект, който затруднява отсяването на сеното от плявата. Опасното е да не ви затрупват проблемите, докато се опитвате да решите какво да правите. Използвайте дните от 8 до 12 октомври за ориентиране в ситуациите. Междувременно трябва да станат ясни процесите, текли под повърхността на делника през последните месеци – от март 2016 година насам.

Лъв
Предлага ви се нов шанс

Планетните аспекти, в това число връзката Меркурий/Юпитер не се ангажират с директно отношение към вашия знак, но индиректно ви помагат. Позволяват ви да се отпуснете, да се отдадете на нещата, които искате да свършите или предпочитате да правите, както и да погледнете на живота си откъм добрата му страна. Следващият период - дните до края на октомври, се готвят да ви предложат възможности, нов шанс. Дали ще ги различите, дали ше ги изпълните зависи от способността ви да се оттърсвате от напрежението, което замъглява погледа в моменти, подобни на настоящия. Какво е важно да правите сега? Да оценявате събитията с трезв анализ и без емоционални окраски. Да не се страхувате да общувате. На 10 и на 11 октомври се очертават приятни преживявания в тесен семеен кръг или по време на срещи с приятели, колеги, съмишленици, единомишленици.

Дева
Кратко пътуване ви освежава

Предстоящите дни са ви дадени за общуване с околните, със света, който не познавате. Не изключвам мнозина от вас да реагират на влиянието от страна на аспекта Мерукрий/Юпитер с решение за пътуване. Не мисля, че е добре то да е надалеч, но едно краткосрочно раздвижване на пейзажа пред погледа ви е добре дошло за освежаване на вашите мисли. Срещите, които ще реализирате на 8, 9 и на 10 октомври, освен с приятния си характер, ще се отличат с още нещо: вероятно, ще поставите началото на един полезен и важен контакт след като протегнете някому ръка. И докато общувате с лекота, моля, не потъвайте в мечти. Редно е да се придържате към обективността, независимо кое колко ви засяга. За важните професионални или лични разговори, както и за уговорките, на които ще разчитате занапред, си предвидете време през дните преди 12 октомври.

Везни
Заемете се със семейни проблеми

Енергията от аспектите на седмицата: Меркурий/Юпитер и Марс/Нептун ви дава сили да сте в непрекъснато движение. Преместете акцента на заниманията и стремежите си върху семейната среда. Там събитията са много и задържат основателно вниманието ви върху себе си. Възможно е, благодарение на присъствието на Марс в знака на Козирог да използвате предстоящите дни за срещи с роднини, с родственици, както и за уреждане на належащи въпроси от имуществен, наследствен или друг характер. Опитайте се да съчетаете тези срещи с приятни, разтоварващи занимания без да се фокусирате върху един единствен проблем, например. На 14 октомври теглете черта под постигнатото, размишлявайте и всякак се дръжте настрана от дискусии, диспути. Моментът не е подходящ да търсите истината или да доказвате правотата си.

Скорпион
Промяна в плановете

Не бих се учудила, ако въздействия от страна на аспекта Меркурий/Юпитер предизвикат желание за промяна в работата или в подхода към всекидневните задължения. Ще поясня, че всичко още се случва в мислите ви. Не приемайте желаното за реално и не настоявайте другите веднага да ви приветстват за интересните идеи или намерения. По отношение на вашия личен живот, след намесата на нептуновата енергия от аспекта Марс/Нептун плановете ви ще претърпят корекции. Причината е в повишеното внимание към личността ви от страна на заобикалящите. А вие реагирате негативно и отказвате да го приемете за здраво, добронамерено чувство. Не се колебайте да говорите за приоритетите си, но не ги налагайте на отсрещната страна, особено, ако това е контакт, на който държите.

Стрелец
Отказвайте на чуждите прищевки

Няма еднозначен отговор или оценка за състоянието на вашия делник през периода. Необходимо е да намирате начин да си подсигурявате сами приятни мигове и то не само през свободното време. Така силите няма да ви напуснат и до края на седмицата ще свършите повече от предвиденото. Трябва да ви предупредя, че обстоятелствата не ви щадят. Те, а и заобикалящите, изискват и очакват да сте им на разположение, да се съобразявате с капризите им. Прекрачването на границите в общуването / двустранно / може да бъде възпряно от вашия категоричен отказ да се съобразявате с нечии прищевки и ако гледате реалността в очите. Редно е да го сторите, тъй като така защитавате не само своята позиция, но и позволявате на чувството ви за самосъхранение да предотврати изтичането на жизнена енергия. Тя е тази, която ви предпазва от обичайните за сезона грипни и вирусни заболявания.

Козирог
Не обсъждайте фамилни въпроси

Невъзможно е да не попаднете под въздействие на енергиите от страна на аспекта Меркурий/Юпитер. Моля, прочетете повече по тема във въведението. Когато Меркурий е в играта, а Марс е на вашата зодиакална територия, нещата винаги стават по-интересни от предвиденото. Като нищо ще се превърнете в обект на нечии желания или собствените ви емоции ще ви погълнат изцяло. Все пак, обърнете внимание на поведението си в обществото. Запитайте се дали упреците са основателни. Дали не сте ги предизвикали с поведението си на 12 – 13 октомври? Преценете до колко сте в състояние да поемете вълната от подобно недоброжелателно внимание. Към критиките от страна на колеги или съмишленици могат да се присъединят членове на вашето семейство. Това ми припомня да ви подскажа, че настоящата седмица не е подходящият момент за семейни тържества, за обсъждане на наболели въпроси, засягащи фамилията.

Водолей
Парите и разходите ви стават приоритет

Енергиите на периода фиксират вниманието ви върху състоянието на отношенията в личен план. Причините за това са различни при отделните представители на знака. Окраската им е в зависимост от индивидуалната ситуация вкъщи, от състоянието на техните партньорски връзки. След 12 октомври на мнозина ще им се наложи да посвещават повече време на належащите семейни въпроси. Темата за парите и разходите ще излезе на преден план. Тя не може повече да се потулва или неглижира. В случая е важно да намерите подход към ситуацията, който не засяга ничии чувства или достойнство. Възползвайте се от благоразположението на Слънцето/Юпитер, за да изясните съществуващите недоразумения. Моля, преорганизирайте своето време и програма така, че да ви остават сили за обгрижване на близките.

Риби
Релаксирайте сред природата

Вие сте готови за сътрудничество. Респектират ви способностите и постиженията на другите. Това е отлична основа за съвместяване на усилията, за обща работа. Очаквайте това да се случи до края на годината, когато мнозина ще се окажат в нова лична или професионална ситуация, защото са се възползвали днес от хармоничните вибрации на Марс и Юпитер към рождено Слънце. През дните до 12 октомврии е не е препоръчително да изяснявате стари проблеми във взаимоотношенията. Не позволявайте да ви командват, но и вие не си го позволявайте. Приучите ли се да мислите колективистично, всичко ще е наред. След 12 октомври можете леко да разпуснете. Ако ви се прииска да сте сами, излезте сред природата. Не подминавайте горния съвет. Само след дни ще разберете колко сте спечелили с това кратко оттегляне от делничното напрежение. Продължавате напред след като сте събрали мислите си и сте се погрижите за своя душевен баланс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай