19:45 ч.

14.09.17

1 мин.

0

0

0

ВМЗ "Сопот" с митинг в подкрепа на правителството

от редактор |

ВМЗ "Сопот" с митинг в подкрепа на правителството

Синдикатите във ВМЗ - Сопот организират митинг в подкрепа на политиката на правителството към държавните дружества от Военно-промишления комплекс. Това съобщи председателят на "Подкрепа" Димитър Атанасов пред "Фокус".


Утре, от 11.00 часа, пред централния портал на дружеството Димитър Атанасов и Иванка Иванова от КНСБ ще препотвърдят позицията си, оповестена на 11 септември, за подкрепа на идеята на Правителството за редуциране или напълно отстраняване на посредниците при извършване на търговски сделки между държавните фирми и други търговски организации, както и към Кабинета за проявената ангажираност към ВПК, каза Атанасов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент