Влюбваме се в приятел

Влюбваме се в приятел | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода от 21 до 27 януари 2017 година

Поредната, настоящата ретроградна фаза на Меркурий – де факто приключва в последния ден от прогнозата ни. И показва една особеност.

През януари 2017 година, при своето обратно и директно движение, планетата не достига до територията на знака Водолей, който "изгря" през нощта на 20-то число от месеца.

Подсказах, че този факт се приема за особеност / без да е изключение / и че се отразява на поведението й. Меркурий не получава директна помощ от Слънцето, но и не се сблъсква фронтално с неговата ярка енергия.

Хората по-често или по-силно от обичайното ще проявяват мистицизъм, ще търсят познание със силата на мисълта си, през духовни практики и ще се доверяват на окултното за осветляване на екзистенциални въпроси, които ги вълняват.
Следващите важни аспекти са: Меркурий/Нептун и Меркурий/Плутон.

Тези срещи на Вестоносеца са изключително силни и динамични. Известно е, че аспект Меркурий/Нептун като този, който наблюдаваме, вдига високо летвата пред обществените идеали. Проявяваме възвишени чувства и оценяваме реалността по високи морално-етични показатели.

Също така, склонни сме да търсим чудновати и нетрадиционни обяснения за делнични и прозаични неща.

Възможно е Меркурий/Нептун да ни подтикне да се влюбим в някого, когото сме приемали като приятел.

Наглед чудесен повод да възкликнем: "Слепи ли сме били?" Бих си позволила да отговоря с бъдещето ще покаже. Имам основания за подобна реакция. През периода наблюдаваме също силна връзка Меркурий/Плутон.

Тя, определено, затруднява стъпване на верни, адекватни заключения. И същевременно, вкарвайки в работа интуицията ни, ни позволява да търсим информация за бъдещето. Дори нещо повече, убедени сме, че се знае какъв ще е резултатът от едно или друго свое действие. Мнозина ще се опитат да разгадаят своето бъдеще, да разкрият нечии тайни. Ще им се отдаде. Но всичко това, не ни гарантира, че сме оценили правилно хората, с които общуваме. Вероятно, защото сме запленени от онова, което е възможно да се случи, забравяйки, поради активността на опоменатите аспекти на Меркурий, да изследваме сигналите, които идват от реалността.

Овен

Ще се окажете доволни

Периодът е все така динамичен, но вашето поведение трябва да е премерено, а реакциите ви осмислени, премерени. Необходимостта идва от изискванията на аспектите, които разгледах във въведението. Силата на Меркурий идва от срещата му с вибрациите на знака Козирог. Те очакват вие да сте сериозни и задълбочени във всичко, а отношенията ви със заобикалящите да са подчинени на взаимното уважение. Не очаквайте другите да мисли какви са преживяванията ви към момента. Задръжте ги за себе си, да се разбира какво мислите или какво възнамерявате. В същото време, е добре да си дадете сметка, че собствените ви изисквания са твърде високи. Колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-спокойни ще са дните ви след 21 януари, а постигнатото някакси изведнъж ще се окаже, че напълно задоволява не само претенциите, а очакванията ви.

Телец

Фантазията ви се вихри далеч

Мислете как да се разнообразявате. Не ви е до сериозни занимания. Или, да го кажа по друг начин – романтичният дух от съвпада Венера/Нептун има власт над вас. Още повече, че разполагате със силите и енергията да сте душата на компанията, харесва ви да сте търсени и желани. Надявам се, не сте се оставили само на инерцията и ще държите под около въобдущелението, с което ви залива аспектът Меркурий/Нептун. Казвам го с цел да фиксирам вниманието върху обясненията по този въпрос, направени във въведението. А също, за да съм сигурна, че няма да си позволите лукса заради еднодневно преживяване да подложите на риск трайни и сериозни отношения? Нали? И предлагам: нека фантазията ви се вихри в сферата на изкуството и там, където имате/ има нужда от вдъхновение, но да не предопределя избора на довереник и партньор.

Близнаци

Борете се със страховете

Ясни са критериите ви. Повече се нуждаете от доказателства и твърда подкрепа. Приспособимост и способност да водят ясен и почтен разговор определят кои са вашите приятелствата. Според тях, делите хората на такива, с които водите разговори, и на останалите. Сега общуването е важно за вас, тъй като приемате директно въздействие от страна на своя управител, Меркурий, чийто аспект Меркурий/Нептун ви помага да предразпологате околните, да ги запленявате с ума и вдъхновението си. Надявате се да участвате в обществения и служебния делник много по-активно от преди и сте готови да направите всичко, но да сте възможно най-близо до епицентъра на събитията. Успоредно, ще ви се налага да се борите за преодоляване на страхове и колебания. Опитайте да се вместо да ги откричате, да се вслушвате в гласа им без да им позволите да сковават действията ви.

Рак

Парични премии

През седемдневието е редно да сте съсредоточени и делови. Особено след 23 януари, когато едно след друго ще изкачат обстоятелства, а и възможности за уреждане на финансови и/или имуществени въпроси. Казвам го с пълното съцзнание, че това една от вощдещите линия при вас и една от най-стабилните по отношение на резултат. Не е редно да прахосвате в занимания с други неща ценно време и се надявам да не се случи. Благодарение на планетите в знака на Козирог, вие се чувствате важни и значими не само за близките си, но и за обществото. Покрайте своите контакти, ще направите удар с финансови последствия. На 27 януари се ръководете главно от интуицията си.

Лъв

Пазете се от пренапрежение

Основната част от времето ви през седмицата ще отива за изпълнение на належащи служебни и домашни задължения. Уменията и жестовете не остават незабелязани. Между 23 и 27 януари сте в интересна ситуация: условията за работа или средата, в която изпълнявате други свои ангажименти, невинаги са леки. За да изпълните обещаното, ще ви се наложи да положите сериозни усилия, често в ущърб на здравето си. Непременно съблюдавайте правилата за здравословен начин на живот. Покрай тази толкова ясни предначертания по отношение на работа и здраве, трябва да спомена, че имам основания за следното предупреждение: пренапрежение и усилена физическа дейност в този момент не са равнозначни на по-високи реузлати и не са гаранция за успех. Не разводвявайте стратегията си с нереалистични идеи, бомбастични очаквания, рисувани от фантазията ви. Не разтегляйте и сроковете за тяхното изпълнение с надежда, че ще получите помощ от страна на обстоятелствата.

Дева

Повече изкуство

Вие изпитвате нужда да задълбочавате отношенията в личен план, искате да дадете израз на чувствата си. Нарасва потребостта ви от любов и интимност. Успоредно се увеличава опасността желанието да подтисне гласа на опита и да не чуете интуицията си. Така лесно бихте могли да попадате на неправилните хора при срещите, които ви предстоят или да правите контакти, които не само няма да са ви от полза, а и ще ви навредят. Силното присъствие на аспект Меркурий/Нептун/ създават условия за приплъзване между очаквания и реалността. Предлагам ви, вместо това, да се възползвате от положителната страна на техните влияния. За целта, пренасочете усилията си към сферата на познанието, дайте простор на своите таланти и си позволете да изненадате околните с неочаквани хрумвания. Хората на изкуството да определят дата за своя публична изява. Чудесен ден за такъв род събития е 21 януари, както и 22 януари.

Везни

Преливате от идеи

Чувствате се готови за решения от всякакъв род. Мислите ви преливат от идеи и намерения без да изоставате със съответните действия за реализацияна им. Сигурна съм, ще запомните януари като успешен период и ще го свързвате с преодоляването на затруднения и проблеми. Мнозина ще се насочат към въпросите, засягащи семейството им и ще ги превърнат в грижата за добруването му. Близки хора ще се нуждаят от вашата материална подкрепа. Предлагам ви да погледнете на техните намерения като на ваши. Заедно ще постигнете повече, а на един следващ етап ще се уверите, че си е заслужавало. Силните ви дни във всяко едно отношение са 21 и 27 януари. След намесата на Луната, се освобождавате от непригодни идеи и така пестите сили за важните неща.

Скорпион

Потайни както винаги

Делата ви се подреждат според предварителните очаквания. Кроите планове, в които останалите нямат важна роля. Еднолично и решително се разпореждате със собствените сили и ресурс. И постъпвате далновидно, защото планетните вибрации предупреждават да не се доверявате на чужда преценка или съвет. Вие сте наясно, че околните не знаят всичко за вашите намерения. И ако на работната площадка, в бизнеса и прочее, вие сте потайни и действате мълчаливо, то не така ще стоят нещата в любовта. Там ще сте истински откровени, ще показвате чувствата си и ще демонстрирате потребностите. Не се колебайте да го сторите, тъй като с подкрепа от аспекта Меркурий/Нептун, вие казвате правилните думи с впечатляваща интонация. Мнозина ще изпитат невероятно удовоствие от преживяването на тази взаимност.

Стрелец

Семейството е най-важно

Всичко важно за вас е съсредоточено в семейството. Отношенията с близките хора са темата номер едно. Изискват го планетните вибрации – основно тези на Сатурн, който е на вашата зодиакална територия и сега активизира в упоменатата посока родените след 10 декември. През дните от 21 до 23 януари преживяванията, които ще имате в тесен семеен кръг или заедно с любими хора, оставят следа. Успоредно с тази линия, текат звездни предупреждения за необходимостта да поддържате съзнателно и целенасочено своята кондиция. Стремете се да правите нещата, за които сте уверени, че са полезни за здравето и зареждат с висок дух настроението ви. Тази тенденция не е нова, тя действа от края на миналата година, но сега имате на разположение няколко чудесни дни – от 21 до 25 януари, които ви предлагат възможност за релакс, отдих, ваканция – наречете го, както желаете.

Козирог

Планирайте пътуване

Не си намирате място. Неспокойни сте, неуверени сте. Причините могат да са от различно естество и са пряк резултат от особеностите на характера и индивидуалните характеристики на всеки един от родените Козирог. Дали ще ми повярвате, че настроението ви си има ясна и точна причина? Не знам, но ще се опитам да ви я покажа. Колективните вибрации на Слънце, Меркурий, Нептун ви правят честолюбиви до крайност и докачливи повече от необходимото. Вглеждате се във всяка подробност и сте склонни да откривате в очевидното подтекст, който изпраща делнични занятия и ежедневните ситуации в графата на извънредните обстоятелства. Нито има смисъл от това упражнение, нито е във ваша полза. Предлагам ви да разведрите дните от 21 до 24 януари с пътувания за развлечение или да планирате командировка, за да извадите и себе си и мислите си от този Параграф 22.

Водолей

Обич за обич

Цялото ви внимание е насочено към любовта. Сега тя е тема номер едно за вас и вие сте готови да й посветите време и средства. Налага се на уточня, че ви вълнува повече философската стойност на понятоието и поради това сте загрижени за добруването на хората, които обичате без да превръщате собственото си отношение в разменна монета. След 21 януари от вас се очаква щедрост, великодушие, когато работите съвместно, както и готовност да дадете простор на емоциите, да издадете спотаяваните си чувства, ако пред вас е партньорът или друг, близък до сърцето ви човек. Но не го правете лекомислено. Не хвърляйте думи ей-така. Действайте осъзнато, и а с разума си претегляйте кога е най-подходящо да кажете някому важни неща за него или за вас. Така си помагате да определите кой заслужава вниманието и любовта ви. Подходяща обстановка, според звездните влияния, за тези излияния създават 21 и 27 януари.

Риби

Важни разговори

Вие сте в кондиция и сте готови за изява на полето на професионалните дела, в обществената сфера. Динамиката на периода създава у вас усещането, че с каквото и да се захванете, все ще имате успех и резултат. Не откривате никакви пропуски в работата си и сте склонни в крайна сметка да се възнаградите с няколко дни ваканция, отдих или спокойни занимания. Идеята ви ми изглежда добра, но ненавременна, тъй като периодът 21 - 24 януари би бил изключително продуктивен, ако го посветите на ясни и конкретни дейности. Иначе, докато си отдъхвате, има опасност да пропуснете момента за актизиране на намеренията си или да премине подходящото време за подаване на документи, за обявяване на вашите професионални намерения. На посочените дати има също така чудесни условия за провеждането на важни разговори. И помнете, че удовлетворението е гарант за добро здраве.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай