Възход за бизнеса, отложете ваканцията

Възход за бизнеса, отложете ваканцията | StandartNews.com

Следвайте чувствата си и се отдайте на романтика

Звездите помагат в преговорите, но внимавайте в надлъгванията

Малко отдих никому не е излишен, когато лятото набира сила. Характеристиката на дните до 1 юли не позволяват обаче плановете за отдих да се развият. Поне не до края на разглеждания период.

Конфигурациите на звездното небе са се подредили в интерес на инициативите в работен план. Особено силен в това отношение е 27 юни. Тогава наблюдаваме удвоено положително въздействие от страна на Слънце/Меркурий и Меркурий/Уран, а атмосферата на дните се зарежда с условия, благоприятстващи правенето на бизнес, воденето на преговори. Надлъгвания също няма да липсват.

Мога да потвърдя, че техните вибрации създават предпоставки за успех в начинанията, дават тласък на идеите. Колкото по-оригинални са нашите хрумвания, толкова повече публика и поддръжници ще имаме.

Деловите партньорски отношения ще са раздвижени. Възможно е да останем очаровани от нечие поведение или от нечии решения. Оставаме в очакване.

Не само в делничното и работното пространство намират място приятни събития. Откриваме ги и в лично-интимната сфера.
Планетните връзки ни позволяват да се доверим на вътрешния подтик, да заложим на стремежа към романтика в отношенията.

Присъствието на силна връзка Венера/Нептун съживява едни отношения и ни поднася други, нови като очаква да влезем в тях със замах.

Успоредно, за втори път през юни 2016 година, се активизира аспектът Сатурн/Нептун. За неговите капани май забравихме през втората половина на месеца.

В края на юни родените под знаците Близнаци, Дева и Стрелец пак трябва да преодоляват безпокойствата и страховете, които ги горят отвътре.

На 30 юни и 1 юли дневното светило, Слънцето, е в превъзходни, хармонични отношения с планетата Нептун и ни позволява да се отдадем на "нищоправенето", разбира се, в границите на разумното.

Още повече, че точно на 1 юли Марс застопорява своя "ретрограден" ход и обезоръжава всеки, който дръзва да се държи агресивно.

Овен
Не поставяйте работата си на карта

Актуалните планетни връзки, които дирижират характера на седмицата, ви предоставят нещото, което вие дълбоко цените - свобода на избора. Покрай него, периодът крие предизвикателства и опасности. Трябва да знаете накъде вървите, към какво се стремите и защо го искате. Необходимо е да сте сигурни в себе си и да помните, че поддавайки се на изкушенията, не трябва да поставите на карта работата си, връзката си, любовта си. Венера и Нептун носят интересни предложения и възможности за раздвижване на ежедневието. За да ги оцените правилно, трябва да пуснете в ход своите принципи. Първо обмисляйте, после отказвайте. В случая важно е как отсъждате, а не какво ще направите. 28 - 30 юни са изключителни дни точно поради горните пояснения и заради шанса, който ви предлагат за излизане от рутината. Началото на юли ще потвърди правилността на решенията ви и ще постави на нова основа работни или лични партньорства.

Телец
Бъдете пестеливи в критиките

Вие сте настроени романтично - аспектът Венера/Нептун ви променят и най-вече облагородяват поведението ви във връзката. А и пред обществото и в професионалното пространство се изявявате по нестандартен начин. Предлагам ви да работите усилено върху себе си през последните дни от юни. Сигурно има какво да промените в облеклото, във външния си вид или в поведенческите маниери, за да съответства вашето излъчване на присъствието, което искате да внушите. Нуждаете се от силата на обстоятелствата и разчитате те да са на ваша страна, когато изпълнявате важните точки от програмата и се готвите за начинания. Както разбрахте от анонса, заради специалното поведение на Марс, атмосферата на дните е неподходяща за заядливи вметвания и критикуване.

Близнаци
Потърсете подкрепа, преди да действате

Прочетете, моля, внимателно анонса. Някои са разчитали на планове, направени през май, които трябва да се коригират поради новите обстоятелства. На други сред вас ще се наложи към 30 юни да задействат усилията си в коренно различна посока след като преодолеят страха пред неизвестното. И пред всичко това ще трябва да поставите знак за внимание: денят ви е пълен с ангажименти и работа. Остави ви твърде оскъдно лично време. Нямаше да го споменавам, ако този факт не рефлектираше негативно върху настроението ви. Не особено удовлетворяващи ще са резултатите от усилията по конкретен инвестиционен проект. Разумно е да го оставите да отлежи в папките, докато разсъждавате и търсите допълнителна информация, а, може би, още подкрепа. Към 1 юли ще се наложи отново да се преговаря или разговаря по него. Много по-леко и лесно ще се справяте с новопоявилите се задачи и ангажименти, ако говорите на един език със заобикалящите. Всяка конфронтация е опасна.

Рак
Съчетайте почивката с трупане на знания

Събирате преживявания, живеете активно, оценявате положително дейността, а и работата си. Остава да убедите заобикалящите да се вслушват по-често във вашите заключения, мнения и съвети. Както сами разбирате, седмицата може да се превърне във важен период от това лято. Вашата задача е да решите кое е по-важно: успехът днес или визията за бъдещето. Моята препоръка е да помислите как да си организирате активен отдих, по времето на който да се посветите на занимания, помагащи ви да акумулирате познания. Все още планетата Юпитер подкрепя знака ви, докато се противопоставя на Сатурн и Нептун - ще усетите как желанието ви за обществен и материален просперитет нараства и че трябва да разполагате с умения и знания да го управлявате.

Лъв
Послушайте вътрешния си глас

Реалността се държи предизвикателно. Не е лесно да се ориентирате в множеството информации, а и вашите идеи все повече се разширяват и развиват. Така е, когато планетите не ви възпрепятстват, но и не ви позволяват да разчитате на конкретни дела, думи, обещания. Трябва да работите, да действате, защото вярвате. Нека отсъствието на конкретика при планетните влияния не ви служи за оправдание за оглушките, които сте склонни да си правите. Като решите да действате, действайте. 27 юни и 1 юли са точно такива активни дни. Мисля си, че ще е далеч по-конструктивно, ако вместо да се оглеждате за спасителна сламка, навреме послушате вътрешния си глас. За тогава спокойно набелязвайте начинания и поемайте ангажименти. Поради присъствие на планети във "водните" и "земните" знаци, трябва да имате очи и на гърба си.

Дева
Не се доверявайте на нелоялни колеги

Харесвате се, поощряват ви, хвалят ви. Ще дойде момент да се замислите за причините, но сега летите над проблемите на делника и живеете в свой свят. Последните три дати от юни позволяват желанията ви да се сбъдват. Понякога околните са учудени от предпочитанията ви, но това не ви притеснява. Към 27 юни делата на работната площадка изглеждат подредени. И ще е така, докато се съобразявате с аспекта Меркурий/Нептун и не допускате лекомислени решения или спекулативни действия в поведението си. Продължите ли след 30 юни да се носите по повърхността, много е възможно да направите стъпки в неправилна посока, да подкрепите неправилна кауза или нелоялни колеги. Новият месец - юли, има нови изисквания към вас: да се вглеждате в заданията, да четете прилежно указанията и да проверявате надлежно всяка информация.

Везни
Озаптете емоциите и фантазиите

Време е да се присетите, че много неща в делника и от ежедневната ви програма подлежат на контрол. Първо вие трябва да се отчете пред съвестта си и след това да очаквате да ви се размине малката хитринка. Ако се вгледате обстойно в обрисуваната картина на седемдневието във въведението, ще се впечатлите от обръщането към директен ход на планетата Марс и ясно ще си дадете сметка, че това е важен момент. Предложението ми към вас гласи да държите под контрол емоциите си, а също така фантазиите си. Със сигурност има какво да си пожелаете по отношение на работната среда, но преди всичко забележките ви се плъзгат по повърхността и не впечатляват кой знае колко останалите. Това ме навежда на мисълта да ви предложа да се съсредоточите върху нещата, които правите сами и самостоятелно: образовайте се, преквалифицирайте се.

Скорпион
Подгответе любовна среща на 27 юни

Присъствието на Марс в знака ви и неговото предстоящо (на 29 юни) директно придвижване, подсказва, че няма как да се разминете без пререкания и конфронтации. От друга страна, предписанията на периода изключват агресия в поведението. Някакси предупреждението ми за пълно въздържане от наставническия тон в общуването, става повече от актуално. Каквото и да правите през следващия седемдневен период, каквито задачи да предстоят и дори програмата ви да е преизпълнена с намерения, постарайте се да действате внимателно и предпазливо. Точно сега не трябва да се правите на герои. Повече ще постигнете с предложение за романтична среща на 27 юни. Позволете си два спокойни дни като подредите програмата си за 30 юни и 1 юли така, че да имате повече време само за себе си и за предпочитани занимания.

Стрелец
Време е за нов подход и смяна на идеите

Пригответе се да оценявате и да разглеждате в нова светлина вече поставени въпроси. Старите ви намерения, идеите и подходът са не само са неефективни, но и ви карат да се чувствате аутсайдери. Не казвам, че това е проблем, а че е тема за размисъл. Вие все така силно се вълнувате за сигурността на екзистенцията си и търсите доказателства в случващото се днес, че вървите по вярната следа в търсене на нови източници на доходи. Именно в този момент, между 27 юни и 1 юли, събития и процеси от миналото връщат актуалността си. Тях разрешете без изчакване. Определено въпросите, които визирам, са тясно преплетени с лични взаимоотношения. Вие искате да откриете кои са вашите приятели, на кого можете да разчитате, кой няма да ви предаде, защото предусещате, че с началото на юли стартира период на промени, появят се нови обстоятелства в живота ви.

Козирог
Добър момент за сватба

Сега за вас светът е едно приятно място. Така се чувствате и се зареждате с оптимизъм по отношение на бъдещето. Чудесното настроение, в което ще ви свари краят на юни, отприщва желания, идеи, намерения и нито едно от тях не се подчинява на обичайните правила и цели. Вие искате да преобразите живота си, да внесете цветен, странен и нов елемент в него, който също така да е привлекателен за околните. Констатирам, че работохоликът Козирог се е потопил в дълбоките води на спомените и се е превърнал в мъркащо котанче, очакващо да го погалят. Неусетно ще вървите към задълбочаване на чувства и отношения. Възможно е някои да пристъпят към брачния олтар или да се врекат във вярност на една идея. Не мога да отрека, че моментът е напълно подходящ. Вие можете да си го позволите, тъй като имате отговорно отношение към света и към заобикалящите ви.

Водолей
Творческите усилия ще бъдат възнаградени

Най-хубавото за вас през предстоящите седем дни, е потенциалът им за подсигуряване на спокойно ежедневие и на плавен преход между отдих и работа. Не изпитвате никакви затруднения при справянето с делничните въпроси и задачи, но същевременно сте се приготвили да се възползвате от хармоничното съчетание между Слънцето и Нептун. Преобразявате с творчески замах битието си, забравяте за екзистенциалните нужди и в началото на юли се обръщате към казуси и замисли от миналото, които все още не са намерили съответстващо им решение. Надали те отново ще ви затруднят. Аспектите на седмицата подпомагат творческите процеси при вас. Мнозина ще вдъхнат живот на стари, поизхабени от времето отношения или ще преоткрият приятелства, позанемарени през годините. Дайте тон на предложенията за срещи и разговори още на 25-26 юни.

Риби
Подсигурете финансите със застраховка

Вие не се интересувате от света на другите. Затворени сте в преживяванията си. Този процес ще ви отведе до конкретни прозрения, но това не ви дава основание да губите връзка с действителността. Още повече че онова, което се случва на 27, 29 юни и 1 юли изисква адекватност. Моля, не се предоверявайте на интуиция и усещания - ще ви вкарат в самозаблуждение и ще решите да действате лекомислено. Бих си позволила да поощря на първо място да поставяте сигурността на вашия дом и на фамилно-партньорските отношения. При положение, че в момента мнозинството транзитиращи планети са във "водни" знаци като вашият - става дума за Слънце, Меркурий, Венера, Марс, Нептун, си мисля, че е време да си направите застраховка, да огледате финансите си. Последните дни от този юни и 1 юли са подходящи за консултации със специалист.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай