14:18 ч.

01.12.13

1 мин.

1793

2

0

В Лом оперираха успешно 101- годишна баба

от Първолета Цветкова |

В Лом оперираха успешно 101- годишна баба

Лом. В МБАЛ в Лом е била оперирана успешно подкаралата 101- вата си година – Врачана Атанасова от село Медковец, съобщиха от лечебното заведение. На жената е била поставена тазобедрена става. Със сложната операция се е справил екип, начело с хирурга д-р Красимир Кръстев.


Баба Врачана е модистката на село Медковец. Шила е рокли на най-изисканите жени. Родена е през 1913 година и твърди, че помни времето на септемврийското въстание и нейния съселянин поп Андрей, увековечен от поета Гео Милев в поемата му „Септември".


Бабабта има две дъщери и двама внуци. Те се грижат сега за нея.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:43 · 01.12.2013
ТОЯ Е НЕКАДЪРЕН ! БАБАТА НИКОГА НЯМА ДА ПРОХОДИ !!! САМО СА И ВЗЕЛИ ПАРИТЕ !! ВЪОБЩЕ ЕКИПА Е ОТВРАТ !!!
Андро · 21:09 · 01.12.2013
@Потребител Некадзрен си ти долен мангал . Това е единствемият оцелял засега професионалист в таъи болница
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент