ТВ 7 се споразумя: Остава в ефир

ТВ 7 се споразумя: Остава в ефир | StandartNews.com

Телевизия TV 7 ще се излъчва. До това споразумение са стихнали директорът й 7 Кирил Благоев и частният съдебен изпълнител Неделчо Митев.

Резултат от преговорите е, че вещи от телевизията ще бъдат иззети, но те ще бъдат такива, които няма да затруднят излъчването на TV 7, предаде БГНЕС.

Кирил Благоев обяви, че днес е преведена част от сумата, която телевизията дължи. До края на другата седмицата ще бъдат платени 300 000 лева, а до края на месеца ще бъде заплатена цялата сума, съобщи още Благоев.

Той благодари на всички, които са се събрали пред сградата на TV 7, като помоли гражданите да се успокоят, защото процедурата върви нормално. Що се отнася до дължимата сума от TV 7, частният съдебен изпълнител заяви, че не знае каква е тя и неговото задължение единствено е да изземе това, което са му наредили. 

От МВР уточниха, че в министерството е получено писмо с искане за съдействие от частен съдебен изпълнител по повод предстоящо извършване на действия по изпълнително дело в офиса на телевизия в София на 7 май.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай