Цветя на пътя 40 дни след смъртта на 11 месечната Краси

Цветя на пътя 40 дни след смъртта на 11 месечната Краси | StandartNews.com

Цветя и сълзи засипаха международния път през село Крушевец 40 дни след нелепата смърт на 11 месечното момиченце. Близки и приятели на семейството се събраха във вторник, за да почетат паметта на детето, което бе премазано в бебешката си количка от пиян граничен полицай. Те застлаха с „червена пътека" от цветя шосето и коленичиха.

За да подкрепи почернените родители пристигна и Мария Димитрова - майка на 12-годишната Валя, която бе убита на пешеходна пътека през лятото на 2011 година. Мария е председател на фондация „Безопасни улици от Валя" и организатор на "червената пътека". За поклонението дойдоха и родителите и на 18-годишната Антоанета, която беше прегазена също на пешеходна пътека в Бургас.

40 дни след загубата на детето си, майката на убитата Краси не може да спре сълзите. Двамата със съпруга й се молят убиецът Костадин Стоянов да получи най-суровото наказание. "Този човек, който ни отне най-свидното, дори не благоволи да на се извини. Нито ни е търсил, нито се е обаждал. Дори едно съжалявам не ни каза", призна с болка бащата Красимир.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай