Цвети отвори очи

Цвети отвори очи | StandartNews.com

Радостна вест беляза съботния ден - грацията Цвети Стоянова е отворила очи. Новината съобщи Тервел Пулев, след като е разговарял с брата на момичето. 

"Относно публикации за даряване на кръв за Цвети Стоянова. Току що лично брат й ми каза, че вече е събрана достатъчно кръв за евентуална нейна операция. Отзовали са се много хора по думите на доктора, предадени от Найден Стоянов! Също каза, че прогнозите са обнадеждаващи, че си е отворила очите и гледа!", разкри Пулев. 

Вчера "Пирогов", където е настанена Цвети, разпространи призив за даряване на кръв, тъй като не беше ясно дали няма да се наложи операция. 

По последна информация на "Стандарт" има големи шансове Цвети да се възстанови благополучно от тежкия инцидент без дълготрайни травми. Скенерът е показал, че няма прекъсвания на гръбначния мозък на световната шампионка. Това на практика би трябвало да означава, че няма опасност Цветелина да не може да движи крайниците и да остане инвалид.

На гимнастичката са направени и други рентгенови диагностики, за да станат ясни какви счупвания и костни наранявания е получила след фаталния полет, причините за който все още не са ясни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай