20:10 ч.

07.01.14

1 мин.

1770

1

0
Три дни гладна стачка в Елхово
Снимка: Стандарт

Елхово. 80 имигранти в центъра в Елхово са обявили гладна стачка в продължение на три дни след Нова година, научи "Стандарт".


Чужденците от Афганистан, Иран и Сирия са отказали да се явят на вечеря на 3 януари за вечеря. Тогава те отказали да се явят в столовата и заявили, че искат да излязат по-бързо от разпределителния център. На следващия ден те не се отишли на закуска и обяд. На 5 януари вече бройката на гладуващите имигранти значително намаляла. 30 души от Сирия и Афганистан продължили гладната си стачка. След проведени разговори с тях от страна на ръководството гладната стачка била преустановена.


От вас научавам за бунт и гладна стачка сред бежанците в Елхово. Изненадан съм, нямам информация за нещо подобно, заяви пред "Стандарт" кметът на Елхово Петър Киров.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 20:57 · 07.01.2014
Вън ислямските убийци, крадци, изнасилвачи и мързеливци от родината ми!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент