11:38 ч.

23.07.12

1 мин.

3409

0

0

Тръгва "Национална лотария" с награди от над 10 милиона

от Стандарт Нюз |

Тръгва "Национална лотария" с награди от над 10 милиона

София. От днес стартира „НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ“ с награди за над 10 милиона лева, сума нечувана за подобни игри в България. „Национална Лотария“ представлява талон на стойност 2 лева, с няколко възможности за печалба. За момента талони могат да бъдат закупени от всички букмейкърски пунктове на „Еврофутбол“ и „FastPay“ в страната, като скоро се очаква да се появят и във всички по-големи вериги магазини.


Организаторите на „Национална Лотария“ обещават всеки втори талон да е печеливш, а срещу 2 лева всеки получава цели 10 шанса за печалба. Националната лотария ще даде възможността на всички да спечелят мечтаната екскурзия до Рим или Париж или да подкарат Toyota Land Cruiser. За онези пък, които чакат шанса да се настанят в нов дом, един билет от два лева ще им предостави възможността да спечелят една от двете нови къщи на стойност 200 000 лева всяка. За хората, които сами предпочитат да решават как да инвестират парите си, лотарията ще им помогне да вземат мечтаните пари и ще раздаде над 7 000 000 лева, освободени от данъци.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент