Свирепа катастрофа с ас на "Лудогорец"

Джипът на Златински се е озовал в канавката след зверския удар

Свирепа катастрофа с ас на "Лудогорец" | StandartNews.com

Златински с травма в главата, шиха устата на жена му

Кошмар на пътя преживя халфът на "Лудогорец" Христо Златински. Националът и семейството му оцеляха в тежка катастрофа. Инцидентът стана в събота преди 15,00 часа на изхода на Русе. Камион, който карал бутилки с газ, изпреварил "ФИАТ Мареа", а след това направил завой, без да даде сигнал. За да избегне удар, водачът на колата набил спирачки. Возилото обаче поднесло и се набило челно в идващия отсреща джип "БМВ Х5", в който били Златински, бременната му съпруга Ваня и дъщеря им Елия (4 г). Трета кола - "Нисан", се набила във фиата.

На мястото на инцидента пристигнали четири линейки, които откарали пострадалите в Русе. Златински и съпругата му извадили късмет благодарение на въздушните възглавници и коланите. Златински е с травма в главата, но лекарите обявиха, че единствено от "Лудогорец" могат да кажат дали ще играе срещу "Базел" в сряда или не. Съпругата му Ваня е със зашита устна. Двамата са били изписани за домашно лечение. Малката Елия се е отървала без драскотина.

Тежко е положението на пътниците във фиата. 68-годишният Иво Влаев е с травми на гръдния кош и корема, след като се е наложило да се реже колата, за да бъде изваден. По-леки травми имат роднините му Динка и Христо Влаеви.

Катастрофата затвори временно пътя Русе - Разград. Полицията пък все още издирва водача на камиона, който е предизвикал катастрофата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай