15:45 ч.

15.05.18

1 мин.

0

13

0

Светият Синод се обяви срещу София Прайд

от редактор |

Светият Синод се обяви срещу София Прайд

Светият синод на Българската православна църква публикува мнението си за предстоящия София Прайд 2018.


В него се казва:


"Във връзка с обявения гей парад в София на 9 юни 2018 г. Св. Синод на Българската Православна Църква и тази година изразява своята принципна и непроменена позиция на категорично несъгласие за провеждането на парада и на отеческа загриженост и призив към благочестие и неучастие в такава демонстрация на греха.


Зачитайки свободата на волята Светата Православна църква отново се обръща към своите чеда, братя и сестри и с обич им напомня, че свободата е отговорност, и че истински свободният човек, ако поиска, може да се освободи от греха с помощта на Бога и на ближния в лоното на св. Православна църква.


Всяка човешка душа е по-ценна от целия свят, затова Св. Синод припомня, че Бог не иска смъртта на грешника, „но да се отвърне той от пътя на злото и греха и да бъде жив" (Йез. 33:11)."


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:26 · 17.05.2018
Shope ти май и ти си обърнал резбата или си се отдал на кадифения салон . Не обяснявай толкова филосовски и не се опитвай ако обичаш да умаловажиш какъв бич и съвременна болест е педерастията .Като искат да се сношават да го правят някъде и някога където никой не може и да предположи . А не да парадират и да афишират а да не говорим бракосъчетания и осиновяване на деца . Не се прави на интересен ако не си от тях . А ако си се наври при тях в някоя мръсна дупка и се отдай на извратеността
ВНИМАНИЕ · 08:33 · 16.05.2018
КАК МОЖЕ 1000 ВЕГАНИ И 5000 ИЗОПЪЧЕНИ ДА ДЕМОНСТРИРАТ ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЕБЕ СИ ??? КАКВО НАТРАПВАТ ТЕЗИ ШЕПА НЕЩАСТНИЦИ ? ТОВА Е БЕЗСРАМИЕ, НАГЛОСТ, БЕЗЧОВЕЧНОСТ !!
Потребител · 11:43 · 16.05.2018
@ВНИМАНИЕ Беж при Путкин, сволочь!
Shopeto · 21:08 · 16.05.2018
@ВНИМАНИЕ Нещасникът в случая си ти, защото докато хората живеят и се радват на живота, ти висиш по форумите и пишеш зли коментари с пяна на устата.
Потребител · 05:04 · 16.05.2018
На този който хули църквата само да му се каже трябва . Хей ли си ? Швестер ли си ? Спукана гума ли си ?
Не се знае . Но се знае че си един извратен болен педераз . Способен само да разнася зараза . На времето е имало клади и какви ли не инквизиции . Не е нужно това. Нужно е хората да осъзнаят каква ерес е педерастията и да я заклеймят и да не допускат около себе си . Парад ли ? Да бъркате бетон и да наливате плочи ви е малко вашата кожа
Shopeto · 21:03 · 16.05.2018
@Потребител Първо: никой не хули църквата, църквата фучи срещу хора, които не спазват нейните наредби.
Второ: има разлика между църква и религия.
Трето: има купища изнасилвачи, за тях никой дума не обелва. И колко педерасти има по църквите, само господ знае.
И най-първо: няма никакви богове, това са приказки за необразовани хора.
Потребител · 20:21 · 15.05.2018
Начело на парада ще бъде Цецка Ц. и хваната под ръка с Цв. Цв. ..
Гост на парада ще е Дянков ...
Потребител · 19:45 · 15.05.2018
Българската праославна църква е абсолютно безполезен паразитен придатък. В момента няма абсолютно никаква полза от нея, тя няма никаква роля в духовния живот, абсолютно откъсната от проблемите на хората, и се занимава само със собственото си дебелосерство и благосъстояие. С малки изключения колкото да потвърдят правилото. Не знам дали е в резултат на комунизма или винаги са си били такива (ако вярваме на авторите отпреди Освобождението) но до голяма степен това е причина за моралния вакуум в момента.
Потребител · 07:16 · 16.05.2018
@Потребител Ти требе да си пендел някакъв. И ще те питам. Морално ли е мъж да го отпере в задника на друг мъж. Това ли са ви ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ. Така ли не разбрахте че такива ням. Има христгиянски ценности. Които обаче гей европа не спазва и най- вероятно ще бъде наказана
Shopeto · 20:54 · 16.05.2018
@Потребител Какво разбираш под "морал"? И какво според теб са "християнски ценности"? Защо най-важното за българипа е сексуалният живот на съседите? Оставете хората на мира и се погрижете да си уредите живота, вместо само да мрънкате и все Европа да ви е виновна за всичко.
Потребител · 19:13 · 15.05.2018
Аз пък мислех, че поповете ще са активни участници.
Потребител · 16:41 · 15.05.2018
Aйде изчезвайте, боклици!
Потребител · 16:51 · 15.05.2018
@Потребител Джендър ли си? Ако я нямаше ПРАВОСЛАВНАТА ни вяра, сега щеше да си с шалвари ...
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент