Студент оцеля след скок от шестия етаж

Студент оцеля след скок от шестия етаж | StandartNews.com

Бургас. 22-годишният студент Златин Костов оцеля като по чудо след като скочи от шестия етаж. Инцидентът е станал в около 10 часа сутринта в неделя в бургаския комплекс "Братя Миладинови".

Златин излязъл на терасата, след това прескочил парапета и се хвърлил от 17 метра височина. Трагедията се разиграла пред очите на майка му. Жената хукнала надолу по стълбите и започнала да вика за помощ съседите си. Златин лежал в локва кръв и в безсъзнание. Той е бил откаран веднага с линейка в бургаската болница. Тялото е паднало в градинката пред вход 4 на блок 62. Почвата и храстите омекотили удара, но въпреки това младият мъж е в критично състояние. Той е получил тежка черепно-мозъчна травма и фрактури на лицевите кости. Счупени са му двата крака, има и вътрешни наранявания.

Според лекарите животът му е в опасност. Златин Костов е изпаднал в кома и е поставен на апаратно дишане. Съседите му в блока са потресени от трагедията. Те познават младежа като тих и спокоен. В злополучния ден поведението му с нищо не подсказвало, че се готви да сложи край на живота си. След като завършил средното си образование, Златин заминал да учи в Англия. Наскоро обаче се върнал и започнал да следва във Висшето военоморско училище във Варна. Искал да стане капитан, разказаха негови съседи. Бащата на момчето също е моряк по професия и по време на инцидента не е бил у дома.

Една от версиите е, че зад драмата стои несподелена любов.

Това е третият подобен инцидент само през последната седмица. Преди няколко дни 28-годиен бургазлия скочи от 4 етаж в "Меден рудник" след любовен скандал с приятелката си и оцеля. Друг, 35-годишен мъж, баща на две деца пък загина след подобен инцидент в странджанско село.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай