Спират водата в София заради ремонти. ВИЖТЕ КЪДЕ!

Спират водата в София заради ремонти. ВИЖТЕ КЪДЕ! | StandartNews.com

На 19 март 2018 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на улична канализация на ул. „Акад. Димитър Ангелов" кв. „Симеоново", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Акад. Димитър Ангелов", ул. 75
по ул. „Извор" от №15 до ул. „Акад. Димитър Ангелов"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Акад. Димитър Ангелов " ъгъла с ул. „Извор".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 19 март 2018 г. (понеделник), във връзка с диагностика на трасе на уличен водопровод на ул. „Данаил Крапчев", кв. „Витоша" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Емануил Попдимитров" от ул. „Ангел Каралийчев" до ул. „Трифон Кунев" , ул. „Трифон Кунев"
поул. „Данаил Крапчев" от ул. „Йордан Стубел" до ул. „Трифон Кунев".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Трифон Кунев" ъгъла с ул. „Данаил Крапчев".

На 19 март 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Патриарх Евтимий", Център , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по бул. „Патриарх Евтимий" от бул. „Витоша" до ул. „Георги Сава Раковски".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Белчев" ъгъла с бул. „Патриарх Евтимий".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай